Max Factor creme puff Прекрасна пудра посебно мирисот , го обожавам .Цена 400 и некој денар ,не се сеќавам .
Колку чини Max Factor Skin Luminizer Foundation ми изгледа добра по прочитаниот блог за секојдневно користење.
@beatriz 840 ден. Прочита и во блогот, мене ми е одлична за секој ден и плус има многу добра покривност и без коректор а со коректор уште поголема и е многу трајна ама ако имаш мрсна кожа мораш да користиш и камена пудра
Мислам дека овде прашував за пудрата на Макс Фактор color adapt, после неколку прочитани рецензии ја купив во Шведска затоа што беше на попуст. Пудрава е предобра не ни го очекував ова. Има средна/голема покривност и многу мат ефект и е многу долготрајна. Ептем ха препорачувам се надевам дека не е повлечена од продажба. Ја има во Македонија или? Денес ја имав 7 часа и уште изгледа одлично.
@Rose96 Ја имаше до пред 5-6 месеци така и тоа што остана како залиха идеше гратис со камената пудра на мах фактор. Не верувам дека ќе ја има пак.
@LivingGlam лицево ми во лом состојба па и пред и потоа слика да ви пратам екстра реклама ке биде за Макс Фактор хахахаха Планирам некое новогодишно видео и најдобро е таму да ја употребам затоа што со професионалните фотоапарати со добро светло секоја пудра предобро изгледа. @macka91 баш криво ми е ако ја тргнат од употреба затоа што баш добра пудра е.
Како сте задоволни од Lasting performance? Читав рецензии на нет и воглавно сите беа задоволни, дури прочитав дека не се пренесувала на ткаенина ако дојде во допир со неа. Каква е покривноста, колку долго стои без да оксидира?
Mene mi e super ovaa pudra,ja imam koristeno i dosta e pokrivna,nemam zabelezano deka oksidira.A na obleka se preslikuva,na liceto mi stoese 5-6casa bez kamena pudra
@Rose96 nemoj da ti e krivo ili da se izlazes da ja kupis color adapt od tuka. Imam pisuvano za pudrava vo temata pudra za lice nemozam da go najdam mislenjeto.Ke pisam pak tuka, ja imam koristeno dolgo vreme, toa bese pred nekolku godini i pudrava mi bese vrv, ustvari bese na sekoj sto ja koristese.Poslednite dve sisenca sto gi kupiv bea katastrofa, formulata smeneta, iskvarena mnogu, znaci drasticna razlika.Ova ne bese slucaj samo so mene tuku i so drugi drugarki sto ja koristea.Neznam zosto ja iskvarija. A steta stvarno bese predobra pudra.