Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Max factor пудра за лице

Дискусија во 'Лице' започната од cooll, 2 март 2014.

1. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    @oblace1 Шведска ја зедов јас и многу сум задоволна, како пенаста структура има и мат ефект ама овде во Македонија ја немам ни видено. Фала што ме предупреди да не фрлам џабе пари. :)

На oblace1 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mimi****

mimi**** Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2015
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    3.636
    Devojki bi sakala da ve prasam kako go koristete pan stikot na max factor,dali go koristite kako korektor,da pokriete nekoi nepravilnosti ili go stavate na celo lice kako pudra.Dali koga se nanesuva na celo lice se poznava mnogu?Za edna nedela sum na svadba i sakam liceto da mi bide kako fotosopirano;),a ne mi odgovaraat kameni pudri,imam suva koza,ako moze nekoja devojka da mi odgovori sakam da odam posle na mal soping,pa da ne si davam za dzabe parite.Ili pa da zemam creme puff isto na max faktor,koja e podobra opcija?sovetuvajte me ako gi imate koristeno.

3. mila1111

mila1111 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    486
    Допаѓања:
    397
    Jas go koristam pan stikot, go koristam kako korektor i ponekogas kako pudra za vecerni izleguvanja, odlicen e i ne se sekiraj ne se poznava mnogu na liceto, liceto go izmaznuva i se prekriva

На mimi**** му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Chimera

Chimera Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.965
    Женски facefinity некаде намалена е?

5. Jordanovska-K

Jordanovska-K Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    6.139
    Во DM и Cosmo е 630 денари моментално :)

На Chimera му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Chimera

Chimera Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.965
    Само што и пишав на Марама, но да прашам и овде. Ја користам фејсфинити голден 75ката. Малку ми е бледа во горниот дел на челото накај косата и се приметува разлика. Сакам минимално потемна нијанса, која би ми ја препорачале? Бидејки гледам низ нијансиве, после 75 доаѓа 80 а прееетемна ми изгледа... Што мислите?

7. Jordanovska-K

Jordanovska-K Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    6.139
    Химера, стварно не би знаела што да ти препорачам, јас пролетва ја користев 60 Sand и малку ми остана, па пред некој ден ја пробав и ми беше премногу светла, па најверојатно откако ќе ја потрошам пудрата што сега ја користам, ќе ја земам 75ката.

Сепак, консултирај се со Марама, разгледај ги нијансите како изгледаат на слики, или отиди и пробај ги тестеритеци види како ќе ти одговараат :)

8. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    4.072
    Od MaxFactor sakam da kupam za suva do normalna koza ako moze predlog koja e spored vas najdobra?
    Znam deka imate pisano no nemozam da razlistam a mi treba utre ke odam da kupam,pozdrav

9. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.763
    Добра ли е пудрава за сува кожа?
    FB_IMG_1452254807850.jpg