@oblace1 Шведска ја зедов јас и многу сум задоволна, како пенаста структура има и мат ефект ама овде во Македонија ја немам ни видено. Фала што ме предупреди да не фрлам џабе пари.
Devojki bi sakala da ve prasam kako go koristete pan stikot na max factor,dali go koristite kako korektor,da pokriete nekoi nepravilnosti ili go stavate na celo lice kako pudra.Dali koga se nanesuva na celo lice se poznava mnogu?Za edna nedela sum na svadba i sakam liceto da mi bide kako fotosopirano,a ne mi odgovaraat kameni pudri,imam suva koza,ako moze nekoja devojka da mi odgovori sakam da odam posle na mal soping,pa da ne si davam za dzabe parite.Ili pa da zemam creme puff isto na max faktor,koja e podobra opcija?sovetuvajte me ako gi imate koristeno.
Jas go koristam pan stikot, go koristam kako korektor i ponekogas kako pudra za vecerni izleguvanja, odlicen e i ne se sekiraj ne se poznava mnogu na liceto, liceto go izmaznuva i se prekriva
Само што и пишав на Марама, но да прашам и овде. Ја користам фејсфинити голден 75ката. Малку ми е бледа во горниот дел на челото накај косата и се приметува разлика. Сакам минимално потемна нијанса, која би ми ја препорачале? Бидејки гледам низ нијансиве, после 75 доаѓа 80 а прееетемна ми изгледа... Што мислите?
Химера, стварно не би знаела што да ти препорачам, јас пролетва ја користев 60 Sand и малку ми остана, па пред некој ден ја пробав и ми беше премногу светла, па најверојатно откако ќе ја потрошам пудрата што сега ја користам, ќе ја земам 75ката. Сепак, консултирај се со Марама, разгледај ги нијансите како изгледаат на слики, или отиди и пробај ги тестеритеци види како ќе ти одговараат
Od MaxFactor sakam da kupam za suva do normalna koza ako moze predlog koja e spored vas najdobra? Znam deka imate pisano no nemozam da razlistam a mi treba utre ke odam da kupam,pozdrav