Топ се, јас го имам 65ката, презадоволна,долготраен и со убав мирис, 400 и нешто се, јас го добив на поклон
Dali postoi seuste pudrava I kade moze da se najde Види го прикачениот фајл 673785 Види го прикачениот фајл 673785
Да си ја пробам среќата во темава, иако не е активна предолго време. Видов дека во dm се на попуст Maybelline Vynil Ink течните кармини, ама во две продавници каде што влегов, само две нијанси имаа и ништо од шопингот. Дали знаете каде може да се најдат на друго место на попуст? Или генерално сегде ја држат истата цена? Да не лутам бадијала.
Јас нема шанси. Cheeky ми е најубава боја, ама мислам не вреди толку за кармин. Сјаевите би им ги пробала околу 380 се во космо сега на попуст ептен ги фалат.
Мене мат кармините од нив ептен ми се свиѓаат ама на попуст сум ги земала стално, па со попуст излегуваа некоја океј цена. Овие и на попуст пак се скапички . Ко за беља на инста многу видеа со нив ми искачаат, ептен се промовирани, па цело време ги мислам. И нијансите им се слатки...
Исто мислење делиме реков во Мк ќе дојдам ќе си докупам од тие Vinyl ink ама се ги заобиколувам а кај мене во Грција се 15 евра, тогаш толку го купив. А тие maybelline matte ink се многу многу трајни и кај мене се наоѓаат по 5-6 евра и ги имс баш сите нијанси