Јас од сјаевите ги имам овое и сум доста задоволна, мегутоа доколку на некој не му се фрлаат пари има и многу поевтини, а слични на овие.
Убави се, ама не се ништо посебно. Немаат plumping effect, нијансите има слични и во ГР за дупло поефтино. Единствено што убаво мириса. Ама се на се не вредат за парите. А тие мат-от не сум ги користела никогаш бидејќи многу ми пука устата од мат кармини.
Од овие сум позадоволна од колку од сјаевите. Овие според мене највише се исплатат за цената. Плус се мат. Не мрдаат по цела вечер. Да, за парите не вредат прочитав во темава дека се над 400 ден во Мк јас ги зимам од Швајцарија, бидејќи сум моментално тука и овде се по 16 Франака што по наше е 1000 ден. А инаку од матот сум стварно презадоволна. Штета што неможеш да ги користиш.
nikako vo nitu eden dm da nacekam stone shade-ot da go ima, da ne ima nekoj skoro zemeno da znam kade da baram
Како balm карминчиња се, не се лоши. Купив едно светло розе ко за секој ден на работа и баш ми се допаѓа. Само не трае многу долго.
Pink drip го имам, мислам дека е тоа 02. Многу е светло, речиси неприметливо, ама се познава дека нешто имам ставено на усни. Ми се допаѓаат мене вакви, ко my lips but better. Не трае многу, ко лабело со нежен пигмент е повеќе.
Задоволна од сите овие производи на мејбилин, освен од пудрата затоа што не одговара на моево лице и не би ја купила повторно, што не значи дека нема да биде добра за некој друг. На маскарата сум ѝ верна до крај, многу убаво ми ги истакнува трепките и со ниедна друга не ми изгледаат толку убаво. Сјајчето ми е супер за нежен и едноставен, секојдневен мејк ап и осеќам дека ми ги хидрира усните. Течниве кармини многу ми се свиѓаат, има доста избор на нијанси и не можам да се одлучам која ми е најубава. Мене ми траат прилично долго и ми се супер опција кога не сакам да носам мат кармин. Мислам дека вредат за парите. И лабелата бејби липс што ги имаше порано, уште си ги чувам.