Јас ја користев летото и мене ми беше ок , лесна е , но јас имам мрсна кожа, мене ми одговараше. Негативното е што оксидира
Поради тоа што оксидира ми се љупи околу устата и брадата? Само што ставив ова се случи…не знам како да се опраам сега. Крема ставив прво и одма ставив пудра….треба да помине некое време па да нанесам пудра или нема врска? Не е за сува кожа значи… Се разочарав…. Лореал тру меч за каква кожа е дали знаеш? На другата половина од лицето ја пробав таа,окау беше исто…не знам што да кажам
Не, оксидирање значи дека по некое време ја менува бојата пудрата. Тру мач на Лореал ја користам и одговара супер на мојава мрсна кожа, не се вовлекува во линии но одговара и на сува кожа, бидејќи е навистина лесна пудра. Друга пудра што одговара на сува кожа е Хелти микс на Буржуа. Најдобро да си пробаш на лице, другото нема. Инаку да кога ќе нанесеш крема чекај да се упие, па потоа нанеси пудра.
Мене ми е одлична оваа на Лореал, веќе подолго време ја користам. Од Maybelline ја имам пробано Affinitone и не ми одговара за сува кожа, посебно кај Т зоната.