Здраво јас пред едно месец дена ја купив пудрата од тука (од Германија) и супер е. За неколку дена си доаѓам во Скопје, па ако сакаш не ми е проблем да ти купам една пудра. Мозам да видам дали уште ги има и која е цената. Јас ја купив околу 10 евра. Ако сакаш, пиши ми само која нијанса. Поздрав
Општи прашања девојки ај видете дали ке ја отвори странава кај вас, кај мене ја отвара сликата ама не сака страната да ја отвори, а ме интересира што нијанса е карминчево на мејбилајн infoxe.com а сликата е
девојки ај видете дали ке ја отвори странава кај вас, кај мене ја отвара сликата ама не сака страната да ја отвори, а ме интересира што нијанса е карминчево на мејбилајн infoxe.com а сликата е или барем да знаете која нијанса е?
Toa e soft pink нијанса, евентуално hot pink. Барај на Гугл таква нијанса под името на Мaybelline, можеби ќе најдеш нешто слично.
Не е на Maybelline, пишува дека е на М.a.c impassioned lipstick еве ти и линк да се увериш. Спојлер http://www.google.com/search?tbs=sbi:AMhZZiuZoU3ZkyoGT6fUDqWOEte0KUEIqZDwP_1r452JjB8oYbCB0vmxujhWFTuQK10SK2XEw6emvxtq_1NvXlaZAaMKj1nFFtlUOU4sUt0KTHDR08dDW1Ap717o6baJBripC2cFLSdvzeXYErLrSsHYO-XgSCJsIzyrT3-0GFa8-gnjwFA76zzHP6hcigwHbPVDqUP1b62wO4s71ZXu-g8pRW4MUoODT8S3pk2Ljkpyi5HemPig9ZmsAbCq6Sdu3R_19N9vUfPs-fK6LpKwf85j7TF56W7BRZhI1--7W6Yw3tEuslYu4kqtHVDxzVQrXKr2g5HFoGI0Zocqtl8u1x99OhxGEKl0EhuDR_1adgXb-D3XCUQfCrdOcmgSZUjUOf-N3S6uZcb0w5eeZ7B_1ADYemlorvKqf2j_16hk8gLxN_1XwtmD_1lfICr1eIWs5JpTaEZmj1qko5IgKCO31di3a9k-DNrrK37OXg3eG_1zr5vNQB_1See80NJfsggIilP9A3DSMB8on-UMZ9p_1POxnI_1jyJTERW9-SffKjFDO7F_1OJmTsCWiR7XKSnP8ROoYqHwyFPtKAkvucrjj0dzgsroZtcaqKzyL0PoBdti2jJTybNKji4-Bky7hBCA5upLmbZaTbcVSOvYHZzZybhwNdDUyaczgy_1WVq9NDrX1Sfi3wMduR4d6xslW202aBXJMRHadp30kvGEKShllEdbe67wQFmTunCe9h1c29J5T_1auDqjga7IM1RdXhRTIO4djTrG0idMBQvDVXxA1uvWFwebiEVmjg5US59qWbsI54X-ctI2BYAZkNweoajbtesjwuF2ElLAVoQKjltj0nW-Xs98Pk8FiaV09MWlcc3J2ogdaj0CI8z8hNCg5JtIovC9A6_1EoYWpM4witnxOGgxqdzleQA6lS2vJ-76IDACLkMPnwTDOBiWUUtiOfSg5tQaVdOjI9anSvDgoct2OgFqZeNd77S9BwX_1J-u9qNMG3sypJJDUlx55rZ3E9D7snEoUNyHicABi7xsEIME9wiAK9Vi3SHmlt7D7PbiS0PpyVs8onw&hl=en&tbo=d&biw=1366&bih=665&site=search&sa=X&ei=OG_yUPmhHozvqQG55IFA&sqi=2&ved=0CCsQ9Q8 Едит: Tи најдов нешто многу слично на оваа нијанса плус е на Голден Роуз, многу поевтина варијанта Број 53 во црна опаковка
абе јас ги пребарував на гугл овие карминчиња на мејбилајн и ми ја отвори истава слика што ви ја постирав, ама нели коа ке кликнеш на сликата во позадина си стои сајтот на кој е поставена сликата ама кај мене не сакаше да ми се отвори сајтот, тој што ви го пишав, али коа ке размислам изгледа една слика употребиле за неколку различни карминчиња, него овој на голден роуз е 53 бројчето?
Јас на сликата што си ја постирала стиснав десен клик и после view Image Info па линкот од сликата го копирав на Google Images и тој кармин на Мак ми излезе. е после напишав dupe for mac impassioned и на многу блогови споредуваат неколку кармини слични на таа нијанса. Еве и линк на сликата што не ти се отварала. http://www.infoxe.com/wp-content/upload ... _large.jpg Да на Голден е 53
Ја имате видено некаде ББ-кремава? Ако ја имате видено случајно да не сте заприметиле и која цена е?!
Карминиве се закон!Поубав кармин немам ставено на уста. Освен оваа red нијанса,имам и на циклама и капучино. Незнам колку се кај нас,мене ми ги донесоа од Америка. Од маскарите се откажав,зошто вредат помалку од Голден Роуз за тие пари
Колку преубава фирма, но за жал најголем дел од производите ги нема кај нас Инаку ги имам само овие маскари, и задоволна сум
Maybelline & Miss Broadway се единствените make up продукти што ги користам. Јас живеам во Италија и цените не се многу скапи. Пудрата е 15 евра, лаковите се 7-8 евра, сенките за очи се околу 8-15 евра(зависи од големината), маскарата ја најдов на намаление и беше 4 евра, карминот е 13-14 евра, тушот за очи е 12 евра. Други продукти не користам и не им ја знам цената.
Имам пробано пудра и кармин само од Мејбилин. Пудрата е ок, зборам за таа 24часовна што е, но премногу е сува некако одкако ќе се нанесе. Еден кармин имам користено и сеуште го купувам истиот кога ќе ми се потроши, нијанса 547 црвен е и кога ќе ставам ми стои цел ден и цела вечер. Незнам дали се рачуна како долготраен ама јас сум презадоволна, 24 часа да го оставам толку и ќе стои. Другите не ги имам пробано затоа што не ми се допаѓаат нијансите, многу ми се седефасти и немаат некои убави бои, освен овие нови што им се сега во дреч бои. Има еден циклама боја лудница е, има накај дреч портокалово и некои други боички измеѓу јако портокалово и циклама. За лето на исунчан тен ќе бидат бомбончиња Малку скапички им се карминчињата ама нема везе
Маскарите им се предобри ги имам пробано скоро сите, лаковите исто така трејни се не се лоши, Пудрите не им се нешто посебно за тие пари можеш поубава пудра да си купиш.
Јас сега за роденден добив на подарок, маскара, пудра и лак за нокти. Во сабота сум на свадба ама дека ги немам пробано, ме интересира дали се долготрајни и дали пудрата го покрива и црвенилото која се јавува пример од многу жешко или од играње. Јас си имам мака многу се вцрвенувам, и никогаш не можам да си погодам пудра.
Јас ја имам течната пудра таа 24 часовната,но не сум многу задоволна.не покрива многу и не трае баш многу.или можеби не одговара на мојата кожа.а сите други производи им се 5.на пример маскарите и тушовите за очи се топ.
http://www.maybelline.com/Products/Lip- ... adedetails Дали го има овој кармин кај нас и ако го има колку пари е ? Го барав во Космо ама го немаше
колку е новата маскара на maуbelline?за матурата на шминкер ми ставија ко вештачки ми ги направи трепките.и дали ја има во шатци?