Се надевам ќе ги донесат во скоро време, вака ептен симпатично и привлечно ми изгледат. Ако не ќе си набавам од некој од странство. Ептен се фини вака на слика, се надевам нема да излезе изглед вара
Дали знаете како се движат цените на овие производи? 1. Maybelline Expert Wear Blush Gentle Rose 2. Maybelline Eye Studio Cream Shadow Trio - Purple Possibilities 3. Maybelline New York Eye Studio Color Pearls Marbleized Eyeshadow, Mocha Mirage 4 4. Maybelline ColorSensational Lipcolor, Mauve-ulous 455 5.Maybelline New York Eye Studio Color Plush Silk Eyeshadow, Taupe Temptress
Мислам дека некои од производиве ги нема во мк...за карминот го има но сенкиве и руменилата мислам дека не
koritsaki, фала за одговорот...Јас овие производи ги најдов од ebay и планирам да ги порачам. Сакав да споредам со цените кај нас, а инаку јас ги најдов по оваа цена: 1. Maybelline Expert Wear Blush Gentle Rose - 320ден. 2. Maybelline Eye Studio Cream Shadow Trio - Purple Possibilities - 250ден. 3. Maybelline New York Eye Studio Color Pearls Marbleized Eyeshadow, Mocha Mirage 4 - 280ден. 4. Maybelline ColorSensational Lipcolor, Mauve-ulous 455 - 230ден. 5. Maybelline New York Eye Studio Color Plush Silk Eyeshadow, Taupe Temptress - 300ден.
Супер, поевтино е одколку во мк, и јас порачувам од ebay од еден продавач има разни марки на козметика, последно порачав од него маскара на/макс фактор за 5 евра и лосион за тело од келвин клајн за 6 евра
Прашав во темата за маскари, но никој не ми одговори. Се надевам тука ќе добијам повратен одговор ако некоја знае Каде можам да ја најдам маскарава и отприлика цена?
Јас сум од Прилеп и ја побарав во поголемиве парфимерии ја немаше Ајде за скоро време одам накај Скопје, ќе си ја побарам таму.
Скоро секој ден ја користам и задоволна сум, ми се погоди и бојата и трајноста. Ја купив околу 200 ден, но не ми е криво, бидејќи долго време ја трошам
Имам 2 маскари, бело моливче и сјај Од маскарите не сум задоволна баш-баш, но од оние пазарските се 10000 пати подобри Од моливот и сјајот (ColoRama) сум екстра задоволна.
Mојот фаборит кога се рабори за шминка се мајбилајн особено оние бејби липс се преубави, one by one и rocket маскарите ми се омилени ама и сите други се убави
И мене тоа ме интересира.Како да ја имам видено во некоја продавница или така ми се чини Иначе било како морам да ги набавам бејби липс а ја користам ,рокетната, маскара и е дефинитивно најдобра која досега сум ја користела.Со други производи на мејблин немам искуство