Презадоволна сум од овие, а од пудрите никако, се собираат околу збрчканите делови на лицето и го оставаат многу суво.
Девојки слушнав дека конечно донселе Baby Lips во Cosmo...Биле 125 денари, сакам да купам уште од кизнај кога. Но не сум од Скопје. Може да ми кажете од каде да ги купам Online (од мк) ? фала
Здраво феминки Дали некоја ја користела оваа пудра, и дали може да ми каже свои искуства. Благодарам однапред http://images7.fotosik.pl/6966/ad77f921d4cc7310.jpg
Имам користено само маскара и сум многу задоволна. Од летото го користам и babylips розевото лабелце и сум задоволна и од него.
Za pudrite se slozuvam. Mnogu im se suvi. Liceto posle toa izgleda kako za na maskebal da ste trgnale, umorno, so zgolemeni pori. Toa e moe licno iskustvo, moze na nekoj od vas ke mu odgovara.
Здраво феминки Дали некоја од вас ги има користено производивe, и кои се вашите мислења за нив? Јас ја имам користено Maybelline Affinitone и Maybelline Affinitone Mineral одлично ми одговараат дали и оваа е нешто слично на тие две? Многу е примамлива понудата би сакала да ја земам Би ви била благодарна доколку ми одговорите
Пудрава е наменета за мрсна кожа јас едно време прашував на темата за оваа и ми рекоа дека не е добра и дека нијансите биле мн темни ти можеш да си пробаш на тестер прво па ако мислиш дека ќе ти одговара ок, а кога ќе купуваш внимавај и која нијанса ја имаат ставено во сетот. А маскарава и карминчето супер се
@koritsaki greska si, pudrava e sigurno za normalna/suva koza. I jas planirav da ja kupam no nijansite se navistina temni, po struktura e nesto slicno na Affinitone Mineral e no mene poveke mi se dopaga strukturata na Mineral. A ponudava e odlicna so samoto toa sto samo pudrava cini okolu 500 denari.
Во ДМ се сигурно на попуст, бидејќи оваа недела им е попустот на сите Maybelline производи, а за другите парфимерии не знам. Вчера ја зедов Maybelline Lash Sensational за 311 ден, а другите маскари беа нешто поевтини. Ама немаше којзнае колку избор, со попустов веројатно побрзо се распродава асортиманот.
Се повеќе и повеќе си го засакувам брендов Маскарите ми се супер, а пудрата Superstay Better Skin одлична за зимскиов период. Сјајчињата и карминини ми се онака океу. Имам и поединечни сенки и тие се солидни за цената која сум ги платила. Се почесто се фаќам за нивни производи и не сум зажалила до сега
јас ја користам оваа пудра моментално од минералната.не е многу покривна но добра е.Претходно ја користев 24h affinitone и повеќе ми се допадна попокривна е.Минералната е 430 а 24h е 450ден