Аааааа омиленоооо ми е особено помфритот зависна сум од нив, секогаш кога сум блиску до McDonald's одам да јадам таму
McDonald's ax McDonald's... Oмилен ми е за брза храна... А тост италијано и big mac...преееевкуснии ми се !
Ретко јадам во McDonald's но кога јадам,јадам италијански тост...ги избегнувам после документарецот што го гледав иначе превкусни се
Никогаш не ми се допаѓале Мекдоналдс сендвичите. Некој претходно напомена може да е до краставичките ... не знам, ама ми немат убав вкус. Башка шо се мноооооогу мали. Јас си ги викав петденарки- големината им е скоро речи колку петденарката. Но кога сум во некоја странска држава, кога немам простор и време за поинакво јадење освен фаст фуд- задолжително барам Мекдоналдс- некако најсигурно и најпроверено ми е , отколку ептен на жими мајка да одам во некоја локална сендвичара.
Со еден збор прекрасно.Да мал е хамбургерот/тостот и не се ефтини,но хигиената им е на највисоко ниво :up: и вкусот е прекрасен.Никогаш не сум јадела друго освен хамбурегер,помфрит и кока-кола.И не ни сакам да јадам.2 хамбургера,2 помфрита и кока-кола,најадена и најсреќна на светот.Одамна не сум јадела бидејки се обидувам здраво да се хранам,но утре ке отидам и ке јадам па што сака нека биде.Па ако јадам 2-3 пати во годината ништо нема да биде.Баш за мојот роденден,мх,мх .И тоа со другарка ми...Ми фали храната од таму.Дома се јадем глупости демек здрава храна,но ми фали.И ако изедам 2 хамбургера и 2 помфрита еднаш во месец-2 мислам нема да биде штета.Навистина не ги разбирам тие што ја мразат храната мц.Не разбирам бидејки има некој посебен,во никоја друга сендвичара нема брзата храна таков вкус.
А зошто им е одземена? И зашто не се најде некој друг паметен и богат да ја купи пак? Што ќе се прави без МЦ незнам
mene porano mc Donald Mi bese epten vkusno Ali veke Ne sega povkusno Mi se od burger king mesoto e peceno Na skara i e povkusno mh mh. Mi se jade sega od tamu XXL burger king
не пишуваше точно зашто , само стоеше дека го раскинале договорот со компанијата што го држеше ресторанов кај нас 15.05.2013, 15:05 „Мекдоналдс“ и денеска затворен, причините непознати Нема официјални коментари од сопствениците ниту од менаџментот на фирмата за причините за затворањето на рестораните Рестораните за брза храна „Мекдоналдс“ ставија клуч на врата. Вработените во вчера ги дочекало писмено известување залепено на вратите на рестораните дека се затвараат од интерни причини. Тие последните два дена се во дилема дали ги изгубиле работните места бидејќи досега не добиле објаснување дали петте ресторани во Скопје и еден во Охрид воопшто ќе бидат повторно отворени. Кои се интерните причини за затворањето на еден од првите синџири за брза храна во државата, кој првиот скопски локал го отвори во 1997 година, денеска немаше кој да соопшти. Дали ова е најава за промена во сопственичката структура во домашната компанија „Мекдоналдс Македонија“ во која сопственик на 51 отсто од акциите е Светозар Јаневски од „М6“, а малцински акционер е Зоран Матлиевски. Во фирмата се вработени околу 200 лица, од кои триесетина како менаџери и администрација во управата лоцирана во зградата на „М6“. (С.Н.) извор Утрински Весник Рестораните на Мекдоналдс во Македонија се привремено затворени и ќе бидат повторно отворени што е можно поскоро. Ова го соопшти „СЈ“ компанијата која од 1997 година ја има франшизата од ланецот ресторани за брза храна во земјава. Во официјалното соопштение стои дека затварањето на рестораните е последица на околности кои се надвор од контрола на компанијата, а од која било побарано на 14 мај да ја запре работата во Македонија. „Во моментов бараме решение кое ќе ни овозможи повторно да ги отвориме вратите на нашите ресторани, што е можно побрзо. За таа цел, се надеваме на корисни преговори со Мекдоналдс корпорацијата, кои ќе ни овозможат да ја продолжиме нашата мисија и да ги услужуваме нашите верни потрошувачи во Македонија“, стои во соопштението. извор Фактор . мк
Или го раскинале договорот или истекол, нема трето. Не верувам дека нема да се најде кој друг ја купи, сепак мала пара не е Мекдоналас, али ќе видиме што ќе кажат тие од Мекдоналс, дали планираат да продолжат понатака кај нас или нема. Битно Свето ќе си лапне пари, и без Мекдоналс.