Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

McDonald's

Дискусија во 'Храна и пијалаци' започната од Sm.real, 19 септември 2011.

1. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Аааааа омиленоооо ми е :inlove: :inlove: :inlove:
    особено помфритот :devil: :rofl: зависна сум од нив, секогаш кога сум блиску до McDonald's одам да јадам таму :!: :tmi: :$

2. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.743
    Допаѓања:
    3.561
    Мене ми се допаѓа помфритот и милк шејкот..А другото не е по мој вкус,- не ми е нешто СУПЕР вкусно ]:)

3. loveme-4ever

loveme-4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    14
    помфритот и дип кремот :inlove: :inlove: :inlove:
    мојата прва љубов :D

4. Boleyn.7

Boleyn.7 Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2013
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    425
    McDonald's ax McDonald's...
    Oмилен ми е за брза храна... А тост италијано и big mac...преееевкуснии ми се ! :l:

5. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.922
    Допаѓања:
    81.199
    Има ли McWrap кај нас? :wasntme:
    Многу убаво ми изгледа на рекламата на Фокс лајф, да му се пријаде на човек. :sweat:

На Edie.S и mims-89 им се допаѓа ова.
  6. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Има, околу 170 ден. е и малку лути :)

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    А, некој нов сендвич со туна? Го ѕирнав на реклама.Веројатно го има и кај нас? ^_^

8. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Мммм ми се пријадеее.. :inlove: :inlove: :inlove:

9. macula.93

macula.93 Активен член

Се зачлени на:
    8 април 2013
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    13
    Ретко јадам во McDonald's но кога јадам,јадам италијански тост...ги избегнувам после документарецот што го гледав :^) иначе превкусни се :lol:

10. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    555
    Се прашувам зошто не отворат тука во Македонија МсСafe? Кафињата и колачите им се преубави! :inlove:

11. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    20.842
    Никогаш не ми се допаѓале Мекдоналдс сендвичите. Некој претходно напомена може да е до краставичките ... не знам, ама ми немат убав вкус. Башка шо се мноооооогу мали.
    Јас си ги викав петденарки- големината им е скоро речи колку петденарката. :D
    Но кога сум во некоја странска држава, кога немам простор и време за поинакво јадење освен фаст фуд- задолжително барам Мекдоналдс- некако најсигурно и најпроверено ми е , отколку ептен на жими мајка да одам во некоја локална сендвичара.

12. She.e

She.e Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    46
    Со еден збор прекрасно.Да мал е хамбургерот/тостот и не се ефтини,но хигиената им е на највисоко ниво :up: и вкусот е прекрасен.Никогаш не сум јадела друго освен хамбурегер,помфрит и кока-кола.И не ни сакам да јадам.2 хамбургера,2 помфрита и кока-кола,најадена и најсреќна на светот.Одамна не сум јадела бидејки се обидувам здраво да се хранам,но утре ке отидам и ке јадам па што сака нека биде.Па ако јадам 2-3 пати во годината ништо нема да биде.Баш за мојот роденден,мх,мх :mm: .И тоа со другарка ми...Ми фали храната од таму.Дома се јадем глупости демек здрава храна,но ми фали.И ако изедам 2 хамбургера и 2 помфрита еднаш во месец-2 мислам нема да биде штета.Навистина не ги разбирам тие што ја мразат храната мц.Не разбирам бидејки има некој посебен,во никоја друга сендвичара нема брзата храна таков вкус. :)

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    Што е финтава со Мс што се затворени?

14. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    4.555
    Одземена им е франширата што значи дека , немаат право да работат под тоа име

15. ana-3444

ana-3444 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    6
    Ќе одмориме од Fast-Food барем малку. :)

16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    А зошто им е одземена? И зашто не се најде некој друг паметен и богат да ја купи пак? :?: Што ќе се прави без МЦ незнам :@ ;(

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  17. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    mene porano mc Donald Mi bese epten vkusno Ali veke Ne sega povkusno Mi se od burger king mesoto e peceno Na skara i e povkusno mh mh. Mi se jade sega od tamu XXL burger king :D

18. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    4.555
    не пишуваше точно зашто , само стоеше дека го раскинале договорот со компанијата што го држеше ресторанов кај нас

15.05.2013, 15:05
    „Мекдоналдс“ и денеска затворен, причините непознати

Нема официјални коментари од сопствениците ниту од менаџментот на фирмата за причините за затворањето на рестораните

Рестораните за брза храна „Мекдоналдс“ ставија клуч на врата. Вработените во вчера ги дочекало писмено известување залепено на вратите на рестораните дека се затвараат од интерни причини. Тие последните два дена се во дилема дали ги изгубиле работните места бидејќи досега не добиле објаснување дали петте ресторани во Скопје и еден во Охрид воопшто ќе бидат повторно отворени.

Кои се интерните причини за затворањето на еден од првите синџири за брза храна во државата, кој првиот скопски локал го отвори во 1997 година, денеска немаше кој да соопшти. Дали ова е најава за промена во сопственичката структура во домашната компанија „Мекдоналдс Македонија“ во која сопственик на 51 отсто од акциите е Светозар Јаневски од „М6“, а малцински акционер е Зоран Матлиевски.

Во фирмата се вработени околу 200 лица, од кои триесетина како менаџери и администрација во управата лоцирана во зградата на „М6“. (С.Н.)

извор Утрински Весник

Рестораните на Мекдоналдс во Македонија се привремено затворени и ќе бидат повторно отворени што е можно поскоро. Ова го соопшти „СЈ“ компанијата која од 1997 година ја има франшизата од ланецот ресторани за брза храна во земјава.

Во официјалното соопштение стои дека затварањето на рестораните е последица на околности кои се надвор од контрола на компанијата, а од која било побарано на 14 мај да ја запре работата во Македонија.

„Во моментов бараме решение кое ќе ни овозможи повторно да ги отвориме вратите на нашите ресторани, што е можно побрзо. За таа цел, се надеваме на корисни преговори со Мекдоналдс корпорацијата, кои ќе ни овозможат да ја продолжиме нашата мисија и да ги услужуваме нашите верни потрошувачи во Македонија“, стои во соопштението.

извор Фактор . мк

19. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Или го раскинале договорот или истекол, нема трето.
    Не верувам дека нема да се најде кој друг ја купи, сепак мала пара не е Мекдоналас, али ќе видиме што ќе кажат тие од Мекдоналс, дали планираат да продолжат понатака кај нас или нема.
    Битно Свето ќе си лапне пари, и без Мекдоналс.

20. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Не знам дали ми се причини ама како да видов дека денес беше отворен Мекдоналдсот во Центар... :?: