^На страната на фејбук милион објави претходно биле за тоа Топ Мени Цени, така што сигурно ќе трае подолго време.
Бев вчера (за новите цени) и одам и сакав да си зеам еден оброк,и после некој сладолед за 30.И велам дајте ми оброк (чини 70 денари) они ми велат,оброк нема,имате опција да си комбинирате. И викам добро ај еден тост,сок и помфрит.И ми викаат 99 денари Значи на секој можен начин кррадат пари
Вчера јадев во Mc, ама многу се безобразни,буквално 99ден доаѓа оброк Ај ај, од утре почнува акцијата
^го прават, навистина немам зборови. Јас си мислев катастрофа ќе биде заради гужвата. Ама стварно беше екстра.
Ама ич не ги сакам! Ич! Ај што не ми се допаѓа храната, јас јадам нездрава храна, али ова не ми е по ќејф. А пак за цените да не зборам! Значи, за тие пари, ти даваат нешто што на 5 годишно дете нема да го најаде, а камоли возрасен човек.
Многу слабо го посетувам, и не ја сакам храната. Не дека не сум љубител на џанк фуд, ама преферирам да одам со друга сендвичара или пицерија и за истите пари да јадам хамбургер во буквална смисла на зборот. Нивната храна не ми се допаѓа баш, само помфритот ми поминува, ама осолен е и со добра цена за количината,реално. Исто причина што чувствувам одбивност кон нивната храна е што после толкаво мало хамбургерче се чувствувам најадена да пукнам и тоа ми е само доказ колку е таа храна прееполна со концентрати и чуда. Нездраво на врвот! Затоа и Американциве се надуени како балони. Епа се. Во врска со акцијава, вчера бевме со сестра ми по нејзина иницијатива и беше буквално навала. Секој сака да проба за таа цена, разбирливо. И покрај гужвата, не услужија-за тоа им нема мана, како и за хигиената што е на добро ниво. Јадевме хамбургер, голем помфрит, кока-кола и сладолед и излеговме со малку поголеми стомаци од претходно . Како што забележав беа снабдени со се, и немаше проблем како што прочитав горе дека немале некои од производите од топ менито. Буквално сите јадеа нешто од истото.
^не држам строга диета. со самот тоа што вчера имав јак ручек околу 17л. потоа не вечерав. си правам комбинации. НО потенцијалот го ставам на вежбање
уфф кај налетав на темава ми се пријаде BigMac ,MacFresh,хамбургер ,помфрит ,милкшејк нема што не е убаво во Мекдоналдс . Бр.1 во брза храна !
Два пати во животот сум јадела тука. Вкусно е што е вкусно но е скапо и нездраво. Кога одам во Мекдоналдс најчесто нарачувам Мекчикен и мекфлури. Другото баш не ми е по кејф
Чикенбургер, и сладолед. Сладолед како сладолед беше ладен, ама + и вода, пет дена у кома бев од ладното.