1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

McDonald's

Дискусија во 'Храна и пијалаци' започната од Sm.real, 19 септември 2011.

1. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Ги сакам,да.Ама ме нервира кога ќе ми натрупаат цела чаша мараз заедно со кока колата. :| :| :|

2. ancetupance

ancetupance Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    164
    ама ичччччччччччч не ги сакам. Тоа што го нудат не може да најаде детенце а не возрасен човек!!

3. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Само Биг Тејсти им чини! :!: и тоа дека е голем па најадува :lol: другоно благе везе нема, кај што не е вкусно па уште и мало. Ни дете нема да се најаде од тоа па камо ли јас :D
    Таму негде 1ва средно кога бев, тогаш јадев прилично често во Мекдоналс, сега моја нога таму не стапнуе! :rofl:

4. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    многу дебелее хранава во мекдоналдс јади секоја недела по 2 3 пати и тоа како ќе се здебелиш,доказ колку хранава е штетна ццц

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^апсолутно точно. Јас имав прекрасна линија која никако не ми се нарушуваше.
    Периодот 2010 кога патував и нон стоп бев 80% Mc BurgerKing Tacos...и уште многу други. Ги качив сегашниве килограми,и сега мака мачам да ги симнам.

6. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.477
    Допаѓања:
    10.927
    И јас ги сакам Mc,ама па оброците се мнооогууу мали. :sweat:

7. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Едно прашање: Колку пари се Double Cheeseburger средниот и големиот оброк? :)

8. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    Да,повеќе мраз отколку сок има во чашата.
    А инаку не јадам многу често од таму.За тие пари на друго место ќе се најадам како човек 8)

9. discofilman

discofilman Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    107
  10. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Убава им е храната...ли не е здрава...

11. analia13

analia13 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    31
    значи стварно не се исплати за тие праи ке купам негде на друго место што ќе ме најаде а не овие минијатури зашто ја Турција јадевме во Mc'donalds значи сендвичите беа огромни јадеме ,јадеме со сестра ми абе не крај не можевме да ги изедеме значи не е дека јас не јадам и ми било таман и да не можам да го изедам туку стварно беа големи.Зборот ми беше да викажам ете за тие помалите земји ги прават помали а ете Турција онолкави.Мој совет ви е да си јадете на некое друго место избегнувајте го Mc' donalds но ако веќе морате нарачајте.

12. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Убава е храната,стварно,ама нездрава.Се знае,дебелее.Ама и тие сендвичите,помали неможат да ги направат,кај може едно такво мало да најаде возасен човек?Инаку убави се сендвичите,не велам не,ама и ќе си накачиш некое кило...

13. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Кај нас во Струмица нема Mc'donalds.Кога сум била во Скопје повеќе пати сум јадела таму.Ама тие сендвичите мали како за глувче направени а не за човек.Тој што е гладен и десет такви да изедат пак нема да се најаде.И не ми се вкусни воопшто компирите,многу се мрсни...

14. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Уште им се цените 33 денари, така? :)
    Јас пред помалку од еден месец јадев и како што не пијам газирано и не јадам помфрит, со 100че си се изнајадов чизбургери и весела си го продолжив денот. :lol:

Никогаш пак не би јадела салата. Никогаш. Имам наидено на бубачка.
    И колку и да е нездрава, или пак ја спремаат во лоши услови, мене ми е вкусна па.
    Лепчињата им се незаменливи, особено долното.

15. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Во Скопје многу ретко одам,така што 2-3пати дали сум јадела од МЦдоналдс а и не планирам повеќе.
    Седнав еднаш да јадам,се изнадавав пари бидејќи бевме ан екскурзија,велам ај да пробам сигурно е многу убаво си ги лупнав 500 денари за џабе. Тој сендичот колку мојава рака е,ништи,ништо не ми беше вкусно.
    И така,морав уште 200 да потрошам зошто во Скопје под 200 не би можела да најдам јадење што го јадам и што ќе ме најаде.

16. l0vE...-love

l0vE...-love Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    144
    нездраво..- но вкусно :D :D :D

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Незнам дали знаете, дека до 31.12
    Со секој билет од ЈСП, кокаколата и сладоледот се 10ден.

18. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.709
    Допаѓања:
    5.491
    Каков билет?
    Оној за 1 возење, 10 возења или месечна?

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Незнам за тој од 10 возења дали важи,али за тој од еден сигурно важи. Дури сега ми се враќа филмот незнам за пофритот дали важи. Али за сладолед и пијалок 100%

20. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.485
    Допаѓања:
    9.348
    :rofl: :rofl: :rofl:
    А случајно ти да немаш јадено голем сендвич таму, а мал тука :D just sayin'
    МекДоналдс е франшиза и во цел свет целото мени се спрема по исти стандарди, на ист начин, со исти состојки.

Од МекДоналдс јадам само кога имаат промоции на нови сендвичи, до душа сега 2 месеци минимум немам јадено.
    Лани тука имаше германски некаков традиционален сендвич со сланина и планински компирчиња, годинава се двата оригинални бургера од 1955, летово беше медитерански сендвич.
    Тие ми се допаѓаат зошто се нови и интересни вкусови. Кога веќе одам во Мек не би јадела хамбургер или чизбургер од проста причина што нема да ме најаде. Ама еден голем Биг Мек оброк и тоа како :)