Само Биг Тејсти им чини! и тоа дека е голем па најадува другоно благе везе нема, кај што не е вкусно па уште и мало. Ни дете нема да се најаде од тоа па камо ли јас Таму негде 1ва средно кога бев, тогаш јадев прилично често во Мекдоналс, сега моја нога таму не стапнуе!
многу дебелее хранава во мекдоналдс јади секоја недела по 2 3 пати и тоа како ќе се здебелиш,доказ колку хранава е штетна ццц
^апсолутно точно. Јас имав прекрасна линија која никако не ми се нарушуваше. Периодот 2010 кога патував и нон стоп бев 80% Mc BurgerKing Tacos...и уште многу други. Ги качив сегашниве килограми,и сега мака мачам да ги симнам.
Да,повеќе мраз отколку сок има во чашата. А инаку не јадам многу често од таму.За тие пари на друго место ќе се најадам како човек
Еве ви вистинска снимка од вработен какво месо се служи во McDonalds: http://archive.org/details/KakvoMesoMcdonaldsSluzi
значи стварно не се исплати за тие праи ке купам негде на друго место што ќе ме најаде а не овие минијатури зашто ја Турција јадевме во Mc'donalds значи сендвичите беа огромни јадеме ,јадеме со сестра ми абе не крај не можевме да ги изедеме значи не е дека јас не јадам и ми било таман и да не можам да го изедам туку стварно беа големи.Зборот ми беше да викажам ете за тие помалите земји ги прават помали а ете Турција онолкави.Мој совет ви е да си јадете на некое друго место избегнувајте го Mc' donalds но ако веќе морате нарачајте.
Убава е храната,стварно,ама нездрава.Се знае,дебелее.Ама и тие сендвичите,помали неможат да ги направат,кај може едно такво мало да најаде возасен човек?Инаку убави се сендвичите,не велам не,ама и ќе си накачиш некое кило...
Кај нас во Струмица нема Mc'donalds.Кога сум била во Скопје повеќе пати сум јадела таму.Ама тие сендвичите мали како за глувче направени а не за човек.Тој што е гладен и десет такви да изедат пак нема да се најаде.И не ми се вкусни воопшто компирите,многу се мрсни...
Уште им се цените 33 денари, така? Јас пред помалку од еден месец јадев и како што не пијам газирано и не јадам помфрит, со 100че си се изнајадов чизбургери и весела си го продолжив денот. Никогаш пак не би јадела салата. Никогаш. Имам наидено на бубачка. И колку и да е нездрава, или пак ја спремаат во лоши услови, мене ми е вкусна па. Лепчињата им се незаменливи, особено долното.
Во Скопје многу ретко одам,така што 2-3пати дали сум јадела од МЦдоналдс а и не планирам повеќе. Седнав еднаш да јадам,се изнадавав пари бидејќи бевме ан екскурзија,велам ај да пробам сигурно е многу убаво си ги лупнав 500 денари за џабе. Тој сендичот колку мојава рака е,ништи,ништо не ми беше вкусно. И така,морав уште 200 да потрошам зошто во Скопје под 200 не би можела да најдам јадење што го јадам и што ќе ме најаде.
Незнам за тој од 10 возења дали важи,али за тој од еден сигурно важи. Дури сега ми се враќа филмот незнам за пофритот дали важи. Али за сладолед и пијалок 100%
А случајно ти да немаш јадено голем сендвич таму, а мал тука just sayin' МекДоналдс е франшиза и во цел свет целото мени се спрема по исти стандарди, на ист начин, со исти состојки. Од МекДоналдс јадам само кога имаат промоции на нови сендвичи, до душа сега 2 месеци минимум немам јадено. Лани тука имаше германски некаков традиционален сендвич со сланина и планински компирчиња, годинава се двата оригинални бургера од 1955, летово беше медитерански сендвич. Тие ми се допаѓаат зошто се нови и интересни вкусови. Кога веќе одам во Мек не би јадела хамбургер или чизбургер од проста причина што нема да ме најаде. Ама еден голем Биг Мек оброк и тоа како