Јас го користам веќе 3ти месец,предобар е.Го купив од Анхоч со европски софтвер и 2год гаранција,за 11000 денари. 3 гб рам 32 гб меморија
Има некој кој користи mi note 5a? Како сте задоволни? Дали во Македонија, Вип пример, има од розевиот модел?
Неќам да пишам вака мислење под мислење ама ме интересира реално кој е подобар меѓу note 5a & mi A1? Има разлика во цена, нормално, и вториот има дипло поќе РАМ. Ме интересира дали е тоа доволно за да би се одлучила за вториот или има нешто друго шо игра поголема улога?
Јас имам од сетек, батерија ми држи по два дена со активно користење, апдејти му се прават секогаш кога ќе излезе нова верзија на MiUI. Си го изгубив и powerbank-от, инаку со претходните телефони не тргав на пат без powerbank Кога е исклучен мобилниот интернет и не го користам толку може ни 10-15% од батеријата за еден ден да не се потроши. Еве, два дена го немам полнето, а го користам цело време. Вечер ваљда ќе го наполнам.
Јас зедов note 5a. Имав желба за А1 ама сепак ги изгубив преговорите со татко ми. Сепак огромен чекор напред за разлика од претходниот телефон.
Јас телефон не земам на среќа Вакви работи кога кажувате убаво е и некој доказ да кажете, на пример. Или најллесно е да се тресат глупости на анонимен форум.
Купив Xiaomi Redmi Note 4, pred 1 godina skoro i da ti kazam pravo mnogu sum zadovolen, nieden problem ne mi se pojavil do sega, kamerata preku den e ekrstra ( preku nok malce poslab kvalitet ), baterijata drzi mnogu dolgo, udoben e na raka, se na se jas sum ekstra zadovolen, preporacuvam
Хаха глупости ок. Ова е потврдено и на ИТ форумот, а таму имаш цела тема со многу мислења од корисници, па увери се.
IT форум чија верификација не работи како што треба? Ептен профи е форумот Патем пола ИТ форум има Xiaomi од Анхоч, не знам што ти е поентата. Цел Анхоч користат Xiaomi телефони, плус.
Порано имаа,веќе не е така.Сега се повеќе на Самсунг. 7 години сум на форумот Ит,премногу работи научени,и многу луѓе и пријатели кој ми се до ден денес,запознаени од форумот. Хиаоми влегоа мн јако и дрско во мобилната индустрија.
И јас сум, ама си го бев заборавила акаунтот и сакав да се регистрирам со друг мејл, затоа што тој и онака не го користам веќе. Верификација не поминува, изгледа главен град на Македонија никако не е Скопје Среќа се сетив кој ми беше стариот акаунт.
Ооо браво баш ми е мило,дефинитивно предобар е форумот Ит,иако за жал не е како порано,мн корисни членови веќе ги нема,ради х причини и политики на админите.
Јас само од потреба сум таму, за читкање по нешто. Никогаш немам ништо напишано, ама ми се нашол форумот. Доволно ми се админи на еден форум за расправање Да не одиме оф топик. Знам за генералниот став дека Сетек не ги бидува, мене ми се многу аматери, секогаш кога ќе влезам кај нив. За однос, најзадоволна сум од Анхоч, ептен да ти е мерак да купиш нешто, буквално "take my money" attitude. Без разлика, мислам дека да тргнеш и да кажуваш дека не им се правел апдејт на телефоните купени од Сетек е глупост, посебно ако го тврдиш тоа во стил "ми кажа другар на другар на брат на баба ми".
Да да супер форум нема што. Ајде да не одам веќе офф топик. Вака работев кратко време и во Нептун и во Сетек,во Нептун искрено целата роба што ја продаваат,ја продаваат оргинал и некористена,само е глупаво што потпишуваш формулар дека производот е ок,а нели електроника е све може да се деси за брзо време.Многу фори прават Нептун. А иначе во Сетек кога видов,дека продаваат користени телефони како НОВИ,и тоа си ги даваат на пријатели да ги користат 2-3 недели,и ги враќаат и ги продаваат како нови,од тоа кога го видов,се разочарав ептен. Иначе 14 години купувам од Анхоч,искрено до сега не сум имал проблем со ниеден уред,се било ок и се било супер,веќе кога ке влезам во било кој маркет на Анхоч ме знаат,и имаат ептен кул однесување.Затоа и ке гази газдата Андреј и ке си купува само нови фирмички.
Од Hi Store им се на пола и повеќе членови. Користат ама знаат да си го средат софтверот, а тој што ме знае нека враќа.