Можеш да ми објасниш за каква стабилизација се мисли? При што би пречело тоа. Не се разбирам многу од мобилни
Кога го држиш телефонот во рака,ке има трење,и ке има мала матност на сликите и видеата,затоа што нема добра стабилизација,ако имаш мирна рака,ке немаш проблем.
Imam vekje skoro 1 godina, Xiaomi Redmi Note 4, ama blicot ne saka da raboti pri slikanje ama i koga kje uklucam torch za svetenje so blic, da ne znae nekoj nesto povekje za ova ??
Кога ќе пуштан интернет на Редми 5, некои апликации (инста,фб и сл.) ми закочуваат и треба да ги исклучам 1-2 пати апликациите и да не кочат. Има некое чарЕ?
Xiaomi e brzorastecki brend koj ke gi zaseni golemite brendovi od tipot na Apple Samsumg Huawei i sl. Shemata im e ista kako na Lenovo. Ako zemete pred 7-8 godini site za kompjuteri ili tableti imaa skepticizam kon Lenovo denes!?! Taa uspesna prikazna kinezite vo delot na telefoni ja teraat so Xiaomi
Новиот ЗВЕР на Xiaomi,со најдобра камера во СВЕТОТ од 108 МЕГА ПИКСЕЛИ. Rip Apple,Rip Samsung,Rip Huawei Xiaomi’s first 108-megapixel camera phone, Mi Note 10, will be available globally as Mi Note 10. The phone will offer as many as four rear cameras -- 108-megapixel primary camera sensor along with 5-megapixel sensor for up to 50x zoom, 12-megapixel sensor for portraits, 2-megapixel Super Macro shots, and 20-megapixel ultra wide-angle sensor. According to reports, Xiaomi Mi Note 10 will have Qualcomm’s Snapdragon 730G processor, and 5,260mAh battery with fast charging support. The phone will reportedly offer a 6.47-inch AMOLED display with curves on the side. The phone will feature USB Type-C, 3.5mm headphone jack, and Android 10-based MIUI out-of-the-box.
Mi е машинерија. Имам Редми 5 еве скоро една година и фазла, задоволен. Само на снимените видеа звукот нее најј. Шаоми вреди за секоја пара, дупло поефтин а скоро исто добиваш како некој Премиум марки. Кога би купувал нов, пак Шаоми ќе биде т.е ќе го споредам со Самсунг за парите шо ќе ги дам али Mi A3 ја јаде конкуренцијата од таа класа на Самсунг.
Кој Шаоми телефон би ми го препорачале од високата класа? Битно ми е да има добра камера и да работи брзо.
Имам Mi Redmi 5 до сега задоволен со мали забелешки. Братучедка ми има Mi A3 ја имам прашано и вели дека со е пре задоволна иако е скоро нов телефон на МК пазар и нема уште заклучоци