1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

mislenje

Дискусија во 'Канта' започната од aci2011, 25 декември 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. aci2011

aci2011 Активен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Ми треба ваше мислење. Имам 18 години и сум имала до сега две врски кои не биле долги. Некако се чувствувам како да не сум убава. Сега немам некое ептен грдо лице, ама не сум ни многу убава како што би рекле другите во средно. Веќе подолго време ми се допаѓа едно дете кое е постаро од мене една година, а летото се мувавме и после тоа како ништо да не било. Не знам веќе што да правам, а моите врснички имаат врски од една година, а некои и подолги. Во што е проблемот, дали е во тоа што сум малку срамежлива или во нешто друго што треба да го сменам?

2. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Или сакаш сите да ти пишеме дека си убава?

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Аци како можете да си речете за себе не сум многу убава, лицето ми е вакво, очите ми се такви...
    Секој си има некоја убавина која би привлекла некој друг. Немој сама да се осудуваш. Никој не е совршен.
    Ако си страмежлива, тоа е и до карактер. А тоа како ништо да не било после таа сабота, остави, такви се 90 % од машкиот род денеска.

4. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Убава си од далеку, но далеку си од убава е работава, м? :D
    Се зафркавам, секако :)

Или до срамежливоста, или пак до дечкото е. Многу и не сакаат сериозни врски до 20 и нешто години. Не знам, такво мислење имам. Повеќето се такви.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.