Девојки сте пробале ли нешто од Miss Sporty козметиката? Доста се ефтини, па ме интересираше дали се добри... Конкретно ме интересира за лакчињата за нокти, но не сум испробала ништо, па кажете ако сте користеле што и да е од овој бренд.
porano koristev maskara Miss sporty i epten bese mnogu ubava mnogu gi izdolzuva trepkite neznam sega sto drugo ima taa kozmetika
Jaс ја имам пудрата за мат ефект, убака е за преку ден, не покрива многу, ама мене ми одговара на кожата. Има и убави коректори за млади, за тинејџери е повеќе колекцијава. Друго не знам.
Имам користено максра и стварно сум мн задоволна и мислам декa е 120 денари и имам користено кармин и тој беше добар поззз
Моментално ја користам маскарата од Мис Спорти,розевата,немам користено друго нешто од оваа козметика,освен маскарата
моментално ја користам оваа маскара не е лоша но не сум нешто ептен задоволна, друго од оваа фирма имам користено сјај за усни и е добар, друго имам користено црн молив исто така бев задоволна но од сенките не бидејќи ми се премногу суви и слабо пигментирани.
јас веќе 1 год го користам коректорот за мозолчиња, светло плаво со бело е опаковката и сум многу задоволна, супер покрива, добар е како тој на маx фактор, а е далеку поевтин, во космо е околу 70/80 ден.
Порано користев едно кремче од Мис Спорти за отстранување на шминка од очи. Веќе го нема, не можам да го најдам. Не знам може го смениле пакувањето или Ептен беше добро. Исто и таа лесна пудра за преку ден е супер, барем мене ми одговара.
Само сенки имам користено, ама суви се некако и треба многу да ставиш за да ти се познава, дури и за поинтензивни бои. За другите производи не знам.
Јас ја користам маскарата ама не оваа од постот погоре туку црна со розево капаче, и ми се чини дека е најдобра од сите што сум ги користела. А пред некој ден купив и едно карминче кое воопшто не е лошо!
Девојки а од каде ги набавувате производиве? Јас користев коректор и маскара, ама сега одамна немам купено зошто ги купував во Unique а таму веќе нема.. Anyone ?
Имам користено пудра, ама не ми е покривна, а и некои чудни нијанси се. Веќе пудра не, а сега сакам да купам маскара зошто слушнав добри коментари.
И јас ја користам маскарата ама розовата со плаво капаче и ептен ми е погодена.А за други производи од оваа колекција неможам да кажам пошто не сум користела.
Јас ги купив од аптека Сум видела дека ги има во рамстор супермаркетот ама некако датумите им беа не баш свежи.
Јас користам маскара од оваа фирма.Нова ми е пред една недела ја купив. Ептен сум задоволна од маскарата.Порано користев маскара од Гош(поскапа),но сепак од оваа фирма сум позадоволна.
Римелот, розевиот и тегетот ми се супер, и пудрите исто...ми се свиѓа и шти имаат пријатен мирис а и немам више траги од пудра по блузите.....друго немам пробано.
Пуфла , и во Unique има . Има и во рамстор ама како од пред еден век да стојат тамо И по аптеки сум видела . Инаку ништо немам користено ама гледам маскарите се добри па ќе гледам да купам