1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Moja гардероба (Онлајн Продавница)

Дискусија во 'Слободно време' започната од The.Pink.Angel, 31 август 2012.

1. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    Јас не би second-handed производи

2. AwesomeGirl

AwesomeGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2013
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    116
    Ја имам купувано.. 3 парфеми(копии на оригинали) имам земено од една девојка со која сум и ден денес во контакт(здравје боже уште ке зимам),наочари,џемперче...Значи,гледате на сликите и убаво се ќе си прашате што ве интересира..Може да се начекаат убави неносени работи,ја редовно си ја отворам страната! Никој несака стари износени работи,нели? Мене ми се свига страната! :hai:

3. bibb.y

bibb.y Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    355
    јас имам купувано од тука ... и задоволна сум, сите работи биле ок.. немало никаков проблем :) :)

4. girlx3

girlx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    142
    Имам купено часовник т.е денес си го земав случајно го видов вчера и прекрасен е :inlove: башка кога го гледав да го купам беше 1600 а јас го купив за 500ден. и не беше ни малку користен со се кутија беше и тоа хартивчето не беше извадено. :)

5. C.Galena

C.Galena Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    12
  6. mona22

mona22 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    1.858
    Јас си имам од тука купено туника ептен убава за 300 денари и имам порачувано и парфеми копии на оригиналите

7. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.582
    Допаѓања:
    40.011
    Баш гледам како ставаат штикли што во тип тап и GF се 200 денари, а ги продаваат по астрономски цени. И тоа баш во последниве неколку дена откако е попустот.

8. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.852
    Допаѓања:
    5.192
    Скоро сите претеруваат со цените! Сигурно на некоја не и е толку итно да купи некое ланче, па да го плати тројно повеќе, кога може од алиекспрес да го порача за смешна цена. Исто и за гардеробата и козметиката, треба да се има во предвид дека е 2nd handed clothes, нормално нема да поверуваме дека ни еднаш не сте го облекле и ви текнало да го продавате. Исто и за тоа дека не им чини веќе, а е ново, да, сигурно преку ноќ ослабеле/се здебелиле или го одраснале. Не сме толку наивни!
    Секоја чест за оние ретките кои се приземни. :)

На Silver.E, despin4e05 и feminium им се допаѓа ова.
  9. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    јас би додала на сево ова дека наидувам и на прачиња кои беа ин уште во далечната 2000та...
    Баш неќни видов иста како мојата прва ташна бај д вуеј купена некаде 2000тите (http://mojagarderoba.mk/items/torbi-i-c ... -tashnicka ) само мојата е портокалова :D
    ви се молам 350 :!: мене на времето мија купија за смешна цена баш ќе ја прашам мајка ми може се сеќава точно...

10. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    и јас имав ваква ташничка 150 ден.беше на времето и тоа нова,незнам кој сега би купил таква

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  11. elanor

elanor Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    525
    Допаѓања:
    1.047

Хахаха пред 100 години имав и јас ваква ташна. 100 денари од тезга-картон на Камени Мост :D
    Оваа изгледа со текот на времето добила на цена, небаре вино купуваш, па да биде 350 денари. :x

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Баш така ! Еве, јас имам другарка ги продава алиштата дури по поголема цена од купената, а носени се. :x

**

И јас имав таква ташничка 150 ден. ја купив на времето. :lol:

13. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.852
    Допаѓања:
    5.192
  14. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    4.554
  15. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Идеата на сајтов е интересна до негде корисна. Ако некој навистина нема пари да си купи нешто ново барем ќе купи од тука. Ама некои од овие такозвани продавачи буквално ја злоупотребуваат. Прво радо би ја подарила во Црвен крст неголи да се брукам тука бе со ташна од пред еден век или незнам што за дупли цени од тоа што можеш да си го купиш ново и неупотребено :^) Тие ќе си го чистат плакарот дома да не му зафаќаат место парталите, па уште и сакаат да заработат дупло од тоа колку што му чини цел плакар. :fubar:
    http://mojagarderoba.mk/items/obleka/47 ... en-na-5000 Ова мислиш фустанот што прошетал на црвен тепих па 6000 бе. Немам коментар. Упс намален на 5000. My bad.
    Барем сега е преполно со продавници од типот на Пренди и Певекс каде што можеш да најдеш по некое парче. Не би се осудила ни да купувам, ни продавам тука.

На buba4e89 и Elence93 им се допаѓа ова.
  16. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Ги украла од некоја медицинска сестра .:D

На feminium, Twinkles и Glasna им се допаѓа ова.
  17. resenska

resenska Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    14.222
  18. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Ја посетувам и моја гардероба некогаш чисто онака да разгледам што има не купувам и цената им се страшна работа. Пред се почнувајки од тоа што продаваат шминки користени, па препарати за тело гелови и ласиони кои во Авон се 9 тие ги продаваат по 150 и пишале ново а на сликата јасно се гледа дека е до пола. :fubar: Ролоните што во Авон се 99 а сега во септемврискиот каталог може да се земат и за 79 некој ги ставил 149. Мислам страшно. Па се продаваат гаки, танги по 50 денари. Па прслуци некои црвени што ја знам за некоја смешна цена. Па маици, блузи и панталони. А најинтересно од се беше кога една девојка се сликала надвор некаде во фустан сос е ташна штикли и пишала нов воопшто не е носен. Па парчиња накит, венчиња, шноли кои се по 50 денари ги ставале по 150. :x :x Интересна е замислата на сајтот но не е тоа работата некој да мисли дека ќе стане милијардер. Ако имам некоја помала облека а не носена многу подобро во црвен крст ќе ја однесам отколку да се глупирам и да ја продавам дупло од тоа што сум ја купила. И онака никој не купува секој гледа да продаде нешто.
    Башка на едно девојче што ја знам и беа пратиле фустан пожолтен под пазувите. А и кога купувате нешто гледајте девојката да биде од вашиот град за да се видите лично да го погледнете тоа што сакате да го купите за да не има некои поголеми грешки на него.

На macence4 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Имав профил ама продавав работи со една другарка. Продававме MAC козметика се разбира не оригиналната, ама џабе беше се. Едноставно се трудиш за некого превише за џабе.
    Па више не ме влече ни тоа. Имам премногу шминка и козметика.
    Иначе имам искуство со добри членки, но јас одамна од кога бев тамо најдобрите членки си отидоа. Имаше премногу расправии, измами и препукувања.
    Едноставно е тешко да стекнеш доверба посебно преку интернет.
    Се откажав, може има 5-6 месеци како не сум се уклучила таму. А не ни сакам.

20. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    2.957
    Допаѓања:
    67.134
    Кога се отвори сајтот бев зачленета, продавав нова облека и рачно изработен накит и запознав доста интересни девојки, ма да често имаше и измами. Некои девојки (кон крајот на 2012) почнаа да продаваат облека која ја купиле на али за пар долари, а ја продаваа по 1200 денари. После тоа се изгуби смислата, повеќето се трудеа да заработат дебело, а притоа да не понудат квалитет.

На Elence93 му/ѝ се допаѓа ова.