1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Moja гардероба (Онлајн Продавница)

Дискусија во 'Слободно време' започната од The.Pink.Angel, 31 август 2012.

1. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    2.427
    Ова моја гардероба е топ, само што тие администраторите им се чиста нула ко некои деца од 10 год да ставиле да ја уредуваат страната, еве и зашто : 1) пишале да не ги означувате артиклите како продадено, туку одма да ги бришете, па што тогаш по ѓаволите сте ставиле опција да означи продадено? Директно делете и ајд, исто така контрадикторно во правилникот пишува дека во категорија популарни артикли ќе бидат и тие профили кои имаат највеќе артикли со ознака продадено, мсм што сакаше да каже авторот :?: 2.) не смее да се става ништо друго освен алишта и чевли, значи ако сакате да продадете куфер, ќе се обратите на друга страна (facepalm) 3) Најглупото правило е што Ве условуваат во текот на денот да можете да објавите само 3 артикли, јер ако објавите повеќе ќе ги '' засените'' другите што објавуваат а вашите артикли ќе се продадат нивните не :rofl: глупи правила, поглупи не можеле да бидат :bow:

На Pocahontask, buba4e89, gjoker4e и 4 други им се допаѓа ова.
  2. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    2.427
    Screenshot_20220916_193708.jpg УРЛАМ:rofl: па уште 3.000 на старо половно :wasntme:. Купувате ли Вие од оваа страна?

3. Dang

Dang Активен член

Се зачлени на:
    3 септември 2022
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    21
    И јас имам неколку работи.Сите работи се не користени/носени.Не се мој стил и само ми заземаат место.Цените ми се синболични поради тоа и секако го рачунам каргото(да не е скапо).Ако на некој му се допадне нешто повелете.
    https://mojagarderoba.mk/banance-36294

4. Fluke18

Fluke18 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2017
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    16
  5. Beautiful Dreams

Beautiful Dreams Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2022
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    1.931
    upload_2022-12-4_13-6-30.png
    Хммм....Woth?

На franca и Mateo mark им се допаѓа ова.
  6. Zfer

Zfer Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2020
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    40
    Здраво
    Ова е мојот профил
    Креиран е со цел некои драги парчиња да добијат нов сопственик, бидејќи мене повеќе не ми се точни

https://mojagarderoba.mk/myecocloset-39086
    Цените се симболични и дел од парчињата се одвај еднаш облечени. Бидејќи се стремам кон по одржлив живот, одлучив да ги објавам за продажба

7. resenska

resenska Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    14.222