Тоа сигурно после неколку денови, ама можеш да си ја симнеш од The Pirate Bay. Резолуцијата е одлична, 1080p.
Спојлер: ОГРОМЕН Спојлер Јас мислам дека сум уште празна и истраумирана од смртта на Наироби, па затоа не плачев. Како и да е, заврши со стил.
Берлин е жив или инсертот е од порано? Мех… Тие секогаш имаат план Б Посабајлечки досадно па ја изгледав првата епизода. Смешно ми беше кога го изиграа инспекторот . Да видиме што ќе биде следната епизода.
Аааууу некако празно се осеќам .... леле новава сезона ќе искрши многу срца иако беше најавено и протекоа многу спојлери уште пред премиерата некако меможам да се помирам со губење на ликовиве .... Дали е до мене или сите приметувате нелогичности и утки во продукција и во едитирање ? Како и да е тешко ќе помине периодов до 3 ти декември
Како после вторава епизода почнаа да се опростуваат едни со други викам готово ќе отидат сите ..... дури не ми се гледаше од мака, де жа ву на aftermath од avengers - infinity war почнав да припаѓам уште еден таков стрес неможам да поднесам , не со серијава
Мене серијава ми е полна со многу клише сцени, а и реално убиваат со таа шпанска сентименталност и 10 минутни љубовни дијалози. Надвор ги рока шпанска армија, а они си раскажуваат љубовни проблеми од детство. Ма дај