1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

MTV Video Music Awards

Дискусија во 'Музика' започната од Plavusa.17, 25 август 2014.

1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.032
    Ај да видиме кој го глеаше вчерашното шоу MTV Video Music Awards 2014 ^_^

Баш ми е антипатична малава Ариана Гранде. Префорсирана! И според мене не требаше она да добие за најдобро поп видео. :tmi: Дрејк за најдобро хип-хоп видео, а имаше по мене подобри номинирани. :^) За Ед Ширан неам некој посебен коментар за најдобро машко видео, зошто и другите номинирани беа сосем ок, според мене тука негде беа, така да ок. :) Мајли Сајрус никако не сметам дека требаше да добие за видео на годината. Кејти Пери ја сакам и се радувам што доби за најдобро женско видео и песната и ја сакам :D Најдобро рок видео Лорде... ок. :) Најдобра соработка Бијонсе и Џеј Зи, заслужено. Исто Бијонсе доби за најдобро видео со општествена, хуманитарна порака нешо така, а истата песна и за најдобра кинематографија доби. Не сум нејзин фан, али рака на срце растури вчера. :clap: За најдобра кореографија доби Сиа - заслужено. За најдобра монтажа доби Еминем. :clap: Имаше и други добитници, еве ги сите:

https://www.youtube.com/watch?v=7e-L2UbZM7s

Јако беше, ми се допадна. Не ми се напраи ќејф што некои награди не дојдоа во вистински раце, али добро. Од сите таму присутни највише си ја сакам Џеј Ло. Штета што не настапуваше, а баш очекував да излезе со новата песна. Најјака ми е. :inlove:
    Не можам да го најдам цело со добар квалитет, ако го најде некој нека го стаи тука.

не сретнав ваква тема, затоа отворив.

2. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    4.956
    Допаѓања:
    25.959
    Освен Аријана,сите беа заслужени.Фаца како фаца.Али глас 0 :|

3. Ketchup

Ketchup Член на тимот

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.717
    Допаѓања:
    45.954
    Планира да гледа некој сега во недела? :D

4. temily

temily Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2015
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    201
    Планира xD

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Ketchup

Ketchup Член на тимот

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.717
    Допаѓања:
    45.954
    Почна Red Carpet - от. Гледа ли некој? :D

На Kukla994 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Ketchup

Ketchup Член на тимот

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.717
    Допаѓања:
    45.954
    Изгледа сам ќе си коментирам... ×D Како и да е, Nicki и Taylor супер настап, исто така и The Weekend... И да, најдобро хип-хоп видео - Ники Минаж (poolparty)

Најдобро машко видео: Bruno Mars - Uptown Funk. Најдобро женско видео: Taylor Swift - Blank Space :d:

Последна измена: 31 август 2015
    На srcence1607, QweenSM, Kukla994 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.683
    Допаѓања:
    46.984
    Ja ne ama mi raskazuvaat xD

8. Superwoman1

Superwoman1 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    26
    KANYE WEST за претседател хахахахаххахахаа

9. Ketchup

Ketchup Член на тимот

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.717
    Допаѓања:
    45.954
    Јас искрено не го ни разбрав што кажуваше освен на крај што кажа дека ќе се кандидирал за претседател хахаха...

10. Superwoman1

Се зачлени на:
    5 септември 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    26
    Па и јас тоа го разбрав, затоа и само тоа го искоментирав хахах. Многу работи кажа ама ниедна не ја доврши. Битно сите раскоплескаа затоа што беше изгледа најдолг монолог во историјата на MTV VMA хаххахахахаха

11. Ketchup

Ketchup Член на тимот

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.717
    Допаѓања:
    45.954
    Видео на годината: Taylor Swift - Bad Blood... тоа е тоа, толку од наградите сега изгледа уште некој ќе настапува и толку за вечерва...

... Tori Kelly имаше исто така добар настап...

12. Ketchup

Ketchup Член на тимот

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.717
    Допаѓања:
    45.954
    Кaко што ја разбрав, најновиот албум на Мајли во моментов е бесплатен на iTunes...

Толку за годинава... See ya next year... :party:

13. Superwoman1

Се зачлени на:
    5 септември 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    26
    Да да бесплатен е затоа што е снимен во домашно студио не е со најдобар квалитет. Ќе видиме каков ќе биде. Ајде се гледаме наредна година хахах

14. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    4.956
    Допаѓања:
    25.959
    Како најдобри изведби од синоќа од VMAs би ги издвоила:

-предобар настап,изведба.Уникатно.Воопшто не сум фан на Ариана,но ова ме остави воодушевена.Многу е уметнички,се држи до тематиката на песната.
    -
    дива во вистинска смисла на зборот.Идол на многу генерации,Микс од најпознатите песни.Исто така мој фаворит на овогодинешните VMAs.Толку енергија во неа,како воопшто да не старее.

-солидно.Не ги очекував Aerosmith во ваков дует,но ми се допаѓа.

-навистина знае како да искаже емоции во една нумера.Браво.Можеби е нервозен,па затоа му е малку лошо пеењето.Но,не е на празно,се чувствува во гласот.
    Вие што мислите за овогодинешните награди? :D

15. Ketchup

Ketchup Член на тимот

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.717
    Допаѓања:
    45.954
    Гледаше ли? Јас си легнав бидејќи не знаев дали ќе најдам стрим, лани сите беа блокирани. Сега ги погледнав некои од настапите.
    На Ариана настапот е одличен, ама каде ѝ е гласот? Шон Мендес одличен како и визуелно, така и аудитивно. Ники Минаж исто така доста лошо звучи во живо, ама публиката ја запали.
    Џенифер со супер настап, но за таа награда имало и подобри.
    Сцената мислам дека најдобра досега.

Туку, зошто на музички награди, има повеќе ријалити ѕвезди отколку пејачи?
    За комбинациите од црвениот тепих немам нешто посебно да кажам. Со црнилото околу очи повеќето се страшни, иако така е во тренд сега, ама можеле да ја прилагодат светлината малку.
    Највеќе ми се допаѓаат како се облечени Малума, Шанина Шајк, Џеј Ло и Кајли. Блејк Лајвли е ко свештеник.
    Секоја година сѐ помалку и помалку вистински ѕвезди се појавуваат на вакви церемонии и навистина ми е криво што е така.

За малку ќе заборавев да кажам за наградите. Хавана мислам дека најмалку заслужуваше VOTY, бев за Дрејк и за сите други пред Хавана. Песната е убава, ама спотот не е ништо посебно.

На GirlRose му/ѝ се допаѓа ова.
  16. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    4.956
    Допаѓања:
    25.959
    Јас годинава заборавив за наградите.Се вклучувам преска на јутуб и ми изглегоа.Тие што се прикачени ги изгледав.http://www.femina.mk/новости/мода/модата-на-црвениот-тепих-на-mtv-vma-2018 тука ги изгледав модните комбинации и дали 5 ми се допаднаа,другото се е аут.Каков удел имаат овие Блек Чајна,Амбер Роуз и слични?Болни за внимание.Туку за крајот на Аријана сакав да те прашам.Кои се тие жени?Џенифер старее и тоа е факт.Но,добро се држи.
    Искрено,јас би сакала повеќе да се покажуваат нови таленти.Пример,мене ми се допадна видеото на Били и Калед и музиката со текстот е добар.
    Не знам ни дали била номинирана,но луѓето сакаат тверкање,голотија.Тоа е очигледно.Дури и Лопез го направи неколку пати во текот на нејзиниот преформанс.Нешто,што мене воопшто не ми се допаѓа ни па ми е привлечно.
    Друга работа,Карди е нова на сцената.На почетокот кога излегоа нејзините песни не ми се допаѓаше.Потоа I like it ми се допадна,и изгледа само таа и ќе остане.Има интересна животна сторија,не многу фасцинантна,но што е со отварањето?Едно големо NO.

17. Ketchup

Ketchup Член на тимот

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.717
    Допаѓања:
    45.954
    Мајка ѝ и двете баби на Ариана? Не знам сигурно, да станат американциве и да напишат. :lol:
    И јас сакам нови изведувачи, ама и некои постари. Вака ко Џеј Ло.
    На Карди не ѝ се лоши песните, само се надевам дека не е од оние што направиле албум за да се збогатат и после никаде ги нема.

18. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    2.000
    Ариана имаше настап како Бијонсе на Grammy лани. И уште некои други беа инспирирани од Кралицата.

Џенифер е океј, фино што доби награда зашто заслужува. Меѓутоа, не ми се допадна настапот. Мое мислење.