За кој се одлучи ? Имам уште еден предлог- Камчатка паста за заби. Претходно ја пробав Поларна ноќ за избелување на заби која е феноменална и сега сакав да ја пробам оваа. И не згрешив, прекрасен освежувачки ментол. Во аптеката Дна во Капитол е на попуст, околу 300 ден. Поздрав
Zdravo devojki, preporacajte mi krema od ovaa kozmetika. Imam 25 godini I veke mi se pojavija brcki okolu ocite I celoto.
Јас ја користев дневната крема и за околу очи ама веќе немало во МК да ги увезуваат, а бев задоволна, посебно од таа за околу очи.
Во Космо знам ја гледав и тоа во Лиса, околу 400 нешто беше ако добро се сеќавам... Во ДМ не верувам дека го има.
@Moon2255 еве тука ќе ти одговорам Митисери немам , ама на порите ништо не влијаеше , не ми помогна воопшто
Од користените креми за околу очи и лице сум задоволна, ќе видеме од тоникот каков ќе биде го земав анти ејџ тоникот
Дали производите на Natura Siberica ги има во Веро? Бидејќи видов Белина објавиле како нешто од кај нив ќе има во Веро, ама не знам што конкретно.
А дали имаше флеки од акните и дали ти ги избледи или само за акни го користеше? И за колку време имаше резултати? Извини што те нападнав со прашањава ама стварно сум очајна и више не знам што да правам со кожава моја ..
Нема проблем Немам проблем со акни ама ги земав зошто кожава ми е мрсна сега особено топлово време. Немам ни флеки од акни за да ти кажам дали навистина ги обелува. Ќе ја тагнaм @Biodevojka да ти помогне за ова
и јас ги користам и полингот и серумот и мн сум задоволна, следно сакам да го земам и гелот за туширање по препорака на членките )))))
Јас се мислам за серумот а гелот за туширање во друга тема ми го препорача биодевојка такада дефитивно ке го земам
Јас го користам во комбинација со гелот за лице, и кремата на Konopka's . Имав флеки по цело лице. Сега е речиси целото исчистено. Топло го препорачувам.