@koritsaki ако не сум грешка мислам дека ти ги користеше производите со боровинка ?? Пиши ми како си задоволна
Од оваа линија кремата за миење лице и лосионот само ги имам користено. Супер се, особено кремата за миење, баш е како крема , мене ми се доапаѓаше многу, за сите типови кожа, го немаш она чувство на "затегната" кожа како со некои др гелови за лице. Мислам дека @anggell го има пилингот и серумот користено
Да, јас користам чистач, тоник, серум и пилинг од оваа линија. Се ми е супер, веќе неколку пати по ред ги нарачувам, ептен сум задоволна. Обично од друг тоник кожата некако ми стануваше безживотна, овој е супер за хидратација. Чистачот исто, ја чисти кожата убаво без затегање. Серумот дава хидратација и мекост на лицето а пилингот ми е нешто преубаво, станува меко лицето, со сјај, додека се мачкам ми доаѓа да го изедам каков мирис има.
Да мирисот богами каков е прекрасен Тој пилингот некогаш мора да го земам, па и цели боровинки има внатре милина
@koritsaki @anggell фала на двете . Добив рутина со оваа линија па затоа сакав и др мислења . Освен во bellina каде можам да ја најдам колекцијава , ноќната маска е sold out а и таа ми треба.
@lovemme прозиводите ги имаш и како сет, и јас баш се мислам дали овие да ги земам или тие од линијата со витамин ц. https://www.bellina.mk/p/1668/anti-ox-blueberry-set-za-litse?categories=42 Кога сум веќе тука да ве тагнам девојки @koritsaki @buba4e89, како ви се допаднаа новите серуми?
Ни јас го немам отворено а планирам во дневна рутина да го вметнам, уште малку имам од мат серумот на детокс.
Овие исти се?!? @sia.bella фала , знаев дека има сетови ама ете не видов кои производи се во нив ... само еден не ми е препорачан од триве работи ама ќе го земам. Вчера во дм ги гледав производиве со вит. ц , јас дома цела линија зелена ја имам... новата рутина е виолетовава жени бе жени
@lovemme колку што можам да видам мислам дека се работи за истиот прозивод, но во сетот е 30мл. Провери си и ти убаво, за секој случај. https://naturasiberica.co.uk/collec...ts/blueberry-siberica-anti-ox-face-beauty-set
Супер мислам дека уште повеќе ми одговара што е 30 ml бидејки најпрво почнуваме со хидратација па ќе воведиме др производи во рутинава. А кој се новите серуми?
Да не ја има користено некој кремава, дали помага за темни подочници и фини линии? @koritsaki ти да не ја имаш пробано случајно?
Да, јас ја имав користено кремата е геласта , лесно се впиваше, но јас немав проблеми со подочници па не знам да ти кажам дали би помогнала во врска со тоа. Ја користев чисто за хидратација. 30мл е и трае дооолго време
Дали пената ја користите за отстранување на шминка од очите? Дека во упатството пишува да се избегнува околуочниот предел...
Пената се користи за лице со избегнување на очниот предел. Општо било која пена/гел не се користи на очи. За отстранување на шминка од очи ќе си земеш масло,мицерална вода каде што пишува дека може да се користи и на очи.
Не знаев за ова, јас пената од Оливал ја користам и на очи и до сега не сум имала проблем ама мислев да сменам малце.