Јас ја користев еднаш неделно. Малку ми беше комплицирано дека 1-2 неделно се користи, па се случуваше да заборавам. Структурата е како гел-мус (како дневната со витамин ц). Инаку како и целата линија прекрасен мирис има и навистина лицето го оставаше многу меко.
Денеска ми стигнаа,решив се да пробам од Сиберика,бидејќи сум задоволна од се што сум користела до сега. Кавијар линија ми е на список,откако ќе потрошам се користел некој ? @Biodevojka не најдов ништо на блогот
Те чекам да пишеш искуство со шампонот. Го гледав и се мислев дали да го земам, а се одлучив за друг. Да знам дали да го порачувам следно
Јас ја имав маската и убав ми ја правеше косата. Исто го имав и шампонот од другата слика и тој е многу убав.
Добро е маслото за коса, @kala21? Баш добро изгледа, коментариве на нет се добри, а на сајтов ко да не можам да го најдам, од кај нас е купено?
Не,не сум во Мк. Со оглед на тоа што косава ми е пре,преоштетена и сува да.Ставам на цела коса,не само врвови, на исушена после миење.Не сум забележала дека масти дополнително,бидејќи никогаш не сум имала масна коса ,не ја мијам повеќе од 2 пати неделно.
Маслото го користев јас ама имав чувство дека не ми се впиваше во косата, и ми ја мастеше косата. На ice siberica ми е одлично. @kala21 дневната крема snow cladonia е супер само мене не ми одговараше. А шампонот е супер.
Мојава коса од што е многу сува, веројатно впива се Во среда ја миев,се нашлакав со маслово еве не е масна уштеТаа крема ја нарачав,бидејќи беше на попуст,па ај ќе се најде Баш ме интересира ББ и сапунот за лице,ама страв ми е 5 нови производи одеднаш да ставам.Вчера почнав со Вит Ц флуидот и маскава,претпоставувам дека треба да се измие или
Маската да секако треба да се измие. Само внимавај со оваа линија на НС со вит Ц, имаат производите ретинол, така да наутро обавезно спф крема со висок фактор. А за косата пробај ја др пат и оваа линија , совршена е за мнооогу сува коса
Од линијата кавијар го препорачувам серумот и за тој имам напишано статија. Во кремот ако не се лажам имаше силикони. Еве повели рецензија. https://biodevojka.blogspot.com/2017/10/natura-siberica-royal-caviar.html
Вториот спреј го имам користено, и пак си го купив, го имам моментално. Супер е, дава многу убав сјај на косата, мека, мазна и ја задржува формата после фенирање.
Јас маслото го имав купувано во Грција, а знам дека Белина воопшто не го увезуваа во Мк. Сега општо и тука го нема во продажба. Мислам дека е скроз повлечено секаде. Едит- грешка сум. Сепак го има во продажба https://www.goorganic.gr/el/ProductCategory/0000019A.aspx А за Мк не знам
Здраво драга кај нас го нема а и моа да кажам дека е на силиконска база (од линкот што го видов на Коритсаки) Јас би ти препорачала да го замениш со ова кое е од истата марка Натура Сиберика, ама е доста поприродно и може да го користиш како за третман (пред миење) така и како финиш за оштетени врвови. Инаку преубаво мириса.