Местово не сум го посетила, а и слушнав ќе се затвара. Вистина е? Како и да е, не ни планирам да го посетам затоа што ми е антипатично од приватни причини. За тие што прашаа каде е О ла ла, во ГТЦ. Ако знаете каде е дуќанот ВИП, пак менувачницата или пак ако одите во ходникот кај што е Ботони, право кон кеј, веднаш карши се наоѓа ова. Ќе видите дрвени скалички одспроти, и розевко е мислам ѕидчето.
Сите ја Фалеа Нутела и ајде и јас купив да видам како е.. И во тек на еден ден ја изедов.. Мајка ми ми рече.. леле што си направила повеќе не купувам.. Еден месец не купи, и после ете ми купи, кога пробувам.. Нене, не ми се допаѓаше.. На крај таа требеше да изеде АгроКрем мислам се викаше.. тој ми е омилен
znaci Jas nutela obozavam da jadam koga jadam poveke jadam taka odkolku na leb mackana a i koga bev mk kupiv nutela ama ne mi bese ista znaci bese zdrvena kako vo frisider da bese a ne bese a tuka se taka kremik sto ne se zdrvuvat bas cudna mi bese taa nutela
Не сум премногу по благо,но кога имам носталгија таа е страшна.Ке се потрудам да го посетам во првата прилика што ке ми се пружи.
Кога и да одам во Матица си викам,сега ќе одам,сега ќе одам и никако да отидам.Ајде можда нареден пат.
оо и јас јадам мистер чок но ако кажам дека нутелата е грда и дека не сум нејзин обожавател че ве излажам
Бев само еднаш,и ми се допаѓа. Се надевам ке отидам пак,иако ми е блиску некако не ми текнува на него.
Бев со милиот мој пред некое време. Убаво место, ама не можеш да се заседнеш. Јадеш и си одиш. Не можам три палачинки да јадам, ќе ми се слоши...