За сет со четки не знам, јас кога бев побарав да ми покажат какви четки имаат и сите им се единечни мислам секоја си е посебно и искрено мнооогу добро изгледаат. Ама можеш да отидеш на лице место и да видиш, може имаат и сетови.
Продавничка е.Александар козметикс се вика и се наоѓа карши маркетот Рамстор во Капиштец. Ако ти е полесно ,после трговскиот Зебра ќе продолжиш нагоре по уличката, 2мин. пешачење само. До Александар Козметикс има и мала продавница за облека и чевли.Не се утнува, на самата уличката е.
Го имам моливчево, многу е убава бојата. Го ставам само него без кармин и мат е а воопшто не ја суши устата
Ако некој досега бил во продавницава може да ми каже како стојат цените во споредба со оние на нивната страна?
Samo edna strana nanazad odi i go imas odgovorot za cenite, odprilika za poveketo proizvodi.Jas napisav poodamna, a i drugite feminki isto taka za ponekoj proizvod.
Девојки во продавничката тогаш видов огледала, баш такви за шминкање ама немав време па не ги загледав баш. Дали имаат ко сијалички на нив? Ама објаснив Знае некој колку се?
Девојки ај ако некоја ги забележала кармините од линијата Butter нека извести за цена. Јас ја барам оваа боја одлична ми изгледа за преку ден, ама не знам дали ги имаат сигурно па да не одам за џабе зашто и не ми е баш блиску.
Спојлер: Telefon za kontakt http://zk.mk/aleksandar-kozmetik?choice=00 јави им се и ќе те услужат. Фини се јас за се им се јавувам што ми треба.
Вчерa бев вo прoдaвницaвa нa Алексaндaр кoзметик, бев пo пoтрaгa нa руменилo a дoмa се врaтив сo кaрминoт pale pink и бел хaјлaјтер. Oвие руменилa ги бaрaв Нo сaмo тие baked blush ги видoв. Кaкo и дa е кaрминoт мнoгу ми се дoпaднa ценaтa нa мaт кaрмините им се oкoлу 450 ден a нa хaјлaјтер пудрaтa oкoлу 680
Девојки била ли некоја од вас сега брзо да ми каже дали го има ова и по која цена? Глупаво ми е да замарам по пораки на профилот на фб, а не ми се исплати натака да одам без да ми е сигурно дека го има. Ако го забележала некоја од вас нека пише.
Да го има , само незнам за цена. Јас во август купив хајлајтер од NYX но во вид на камена пудра , сакав да го земам тој погоре од сликата но ми објаснија дека тој течниот одговара повеќе на тие со суви лица и затоа земав камена. Јас мојот го земав 750 ден , овој лево е