Да ве информирам дека NYX почнаа да ги продаваат и на ASOS, па кој не е од Скопје или едноставно сака да ги нарача преку интернет слободно може и од таму.
Дали некој деновиве поминал да види дали ги има новите нијанси на Soft Matte Liquid Cream? Пред еден месец ги немаше... зборувам за овие
imate prodavnica vo kapistec nasproti beverli hils ima apteka viola i stokomak. oni se oficialni distributeri za NYX vo Makdeonija.
Дали ги има следниве работи кај нас? nyx tres jolie pencils nyx glitter primer nyx slide on glide on pencils nyx wonder pencil 01
За Glitter primer и самите глитери знам дека ги има, ги видов пред 1 месец кога бев таму. Најубаво е да ги аднеш Александар Козметикс на фејсбук и да ги прашаш по порака, одговараат ИПовели линк https://www.facebook.com/aleksandar.kozmetik?fref=ts Или ако ти е некаде блиску, помини до продавницата (позади Беверли Хилс).
Јас имам руменило, 440 денари од Александар во Капиштец, многу е убаво и пигментирано, а и бојата ми се погоди каква што барав долго.