@P.S.love @YoungandBeautiful Прекрасен е коректорот HD , ви го препорачувам да си го земете. Јас го искористив до последна капка
Дали го имате забележано бронзерот Nyx Taupe во Александар Козметик во Битола? Ме мрзи да излегувам на жешкото а и последно кога барав го нема. За Скопје знам дека го нема.Итно ми треба бронзер за контурирање со убав кафен ладен подтон
@Kathrynn незнам за Битола , јас пред некоја година го барав во Скопје и го немаше , и го порачав од ebay. Ако не го најдеш , можеш да си го порачаш
Сакам да прашам дали ги има фиксаторите за шминка ако некој видел? За овие два зборувам http://4.bp.blogspot.com/-vqS_RPbSu88/UV5t7WPhkOI/AAAAAAAAG6Q/qq8a-7Fohns/s1600/DSC_0014.JPG
Јас го имам тој за мат финиш. Ништо посебно не е Инаку ги има во Александар Козметик ама не знам која цена, јас од Асос го имам нарачано.
Во Скопје , поточно во Капиштец, продавницата се вика Александар козметикс се наоѓа карши тц Зебра. Ако си од др град можеш да порачаш телефонски
Не сум сигурна дали ја има, ама знам дека светкавите нијанси не се нешто пигментирани, а матот се одлични. Ако ти е само за светкавите не ја зимај,ама ако ја користиш цела тогаш вреди
Ја купив.Мене па баш светкавите ми се повеќе пигментирани.Скоро секој ден ја користам. Сепак фала за одговорот.
Да се цитирам самата, пред неколку месеци кога бев во Александар козметикс го немаше, ако некоја го забележала скоро, нека каже