Англиски,но истовремено и го мразам само поради местото на седење..Седам до најнемирниот во оделението
Во средно математика ми беше омилен предмет, па и на факултет иако само во прва го учев. Интересна ми е математиката, бидејќи повеќе сум по задачите, теорија многу не ми се учи
Во основно историја. Во средно македонски, најмногу ради професорите што ги имав, им симнувам и денес капа (беа баш како на филмовине, те тераат да размислуваш, анализираш, се концентрираш, а истовремено ти даваат слободни раце за да си ја искористиш креативноста) И мислам дека и економија ми беше интересна. На факултет маркетинг истражување и другите предмети од истата група маркетинг (освен оние Митре што ги предаваше) и јавни финансии многу го сакав предметот (мислам дека во 4та сите предмети на факс ги сакав )
Биологија Не знам дали заради професорката, или конечно сфатив дека самиот предмет е интересен за учење, ама годинава се заљубив во биологијата...Интересен предмет ми е и историја, штета само што професорот е