Ова исто како јас да сум го пишувала, истиве предмети ми беа омилени во основно и средно Плус филозофија од четврта средно
Во основно ми беше англиски, ама со оглед на тоа што мислам дека професорот игра доста голема улога во тоа колку сакаш некој предмет, сега воопшто не го сакам. Сега во средно ми е микробиологија.
И јас сакам филозофија, ама професорот беше незаинтересиран, пред пензија и не не' научи ништо; воопшто не ни предаваше. Ти да не учеше јазично-уметничка насока?
Основно - Физика и Географија Средно- Германски и Математика. Социологија, Филозофија, Педагогија, Психологија - ич не ги сакав.
Во средно не, пошто во мојава гимназија немаше јазично-уметнички смер Ама сега на факултет си се бавам со јазици, тоа што најмногу ме привлекува
Географија-штета што нема да имам во 4та Историја-исто како и географија Јазиците- и нашиот и странските,особено германски,не за џабе сум во паралелка со 6 часа во неделата германски. Биологија - па не за џабе сум ПМБ Хемија - исто како и биологија Сакам и математика и физика,ама погоре споменативе повеќе.