Леле мора повеќе да наведам Македонски, англиски, француски, географија, математика и во основно и историја ми беше
Па, прва љубов - англискиот. Мислам дека англиски е омилен предмет на повеќето затоа што книгите се интересни, нема бубање како кај другите предмети, а и тичерките се обично искулирани. Потоа - филозофија. Ауу, што имав една луууууууда професорка, откачена за сите пари. Ме тераше да и пишувам есеи и ми викаше да си го користам талентот, сум можела да објавувам во весник. Луда жена, јас и весниците. Можеби не бев најголем фан на тие филозофии како настанал светот, па материи и слично, но биографиите, цитатите, анегдотите и некои други стварчичи, стварно ми беа интересни. Ако ме заинтересираше некој филозоф така повеќе, си го барав дома на гугл. Македонски јазик и литература - сакам книги, сакам да читам, да критикувам и да навлегувам во делата. Не дека ги прочитав сите лектири до една, некои беа ту мач -преглупи- за мене, па тие ги скокнував. Не се спремав за ниедна писмена со претходно напишан есеј, секогаш на часот си ги пишував. Ех, мислам дека најмногу значи професорот за тоа дали ќе го засакаш некој предмет или не.