1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Oсаменост!

Дискусија во 'Сингл' започната од CVETENCE, 12 мај 2010.

1. Ne znam koj

Ne znam koj Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2023
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    245
    Uste malku ke pravam 38 godini i sum sama.Ne se zamaram.Ubavo mi e.No gledam deka ke treba da napravam promena.Ne za drugo za poveke da setam:D.

На MladiotPropast, deckoto86, Andzi4. и 2 други им се допаѓа ова.
  2. deckoto86

deckoto86 Нов член

Се зачлени на:
    4 јули 2024
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    8
    Исто и јас без замарање,шо е мое ке си дојди.

На Youknow му/ѝ се допаѓа ова.
  3. deckoto86

deckoto86 Нов член

Се зачлени на:
    4 јули 2024
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    8
    Па и нее толку лоша осаменоста ако знаеш да се организираш и да не мислиш на тоа.

На Youknow му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Curious cat

Curious cat Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    701
    Допаѓања:
    2.471
    И ја така велев, ама не е вистина. Лоша е. Ние луѓето сме социјални битија.

5. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.007
    Допаѓања:
    3.756
    Па за кој како некој сака повеке друшто некој помалце. Јас од секогаш сум таква си сакам да сум сама уживам во тоа и додека не најдов некој што ми одговара џабе ми беа другите.. Имам мал круг големи луге и да ме отепаш не би менувала ништо.
    А некои луѓе по цел ден да се во разни друштва муабети секакви не им смета, по два три пати дневно на кафе и кефој си се. Секој различно.

6. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    796
    Допаѓања:
    3.761
    Интроверт сум. Ми годи самотија. Имам многу мал микрокосмос, од неколку лојални другарки и тие ми се доволни. Добивам анксиозност од непозната околина, ситуација, луѓе, не можам да се замислам во некомфорна зона. Внимателно ги имам одбрано луѓево околу мене, години селекции, анализи, скенирање. Не ја сакам ,,топлината" на нашиот ,,кроток" народ, мислам дека е фејк и исфорсирана, лажна љубезност. Подобро вечна самотија него ли празни муабети, шлапатање и тенденциозно пикање нос во приватност. Ама ич не се осеќам осамено. Дури не можам да ги разберам оние кои имаат фул распоред, со различни луѓе, префрендли со сите, од кафе на кафе, подалеку од нив, иш сотоно! :D

На Gentlewoman!, Eunoia, Realist1 и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.007
    Допаѓања:
    3.756
    Па баш затоа што сето тоа е лажно, на македончето и околината подраго му е второто лице:)

На eliesaab и FriendOfDorothy им се допаѓа ова.