Не се скапи околу 200 - 250 денари зависи во кој маркет.Ги користам редовно бис орнел во бела паковка и бис орнел во плава паковка како останативе.
Моментално го користам овоj освежувач. Го земав од ДМ за 75 денари во април месец. За тие пари одлично се покажа. Малку е jaко на мирис и доволно е малку да стои отворено
@CrazyOne Дали освежувачот е наменет за еднократна употреба или постои можност да се промени боцата. Доколку може да се замени со нова дали истата ја има во продавниците на ДМ?
@poenta Ова е за еднократна употреба. Нема можност да се смени боцата. Предноста му е што слабо се троши, а е ефтино. Jас го користам 5 месеци, ниту пола не е потрошено, а некогаш и цел ден стои отворено.
Знае некој каде да најдам Бис Орнел?во веро барав нема,некои нови сенаменки течности има..зс ск прашувам...
Користам на Глејд автoматскиот освежувач, цели време е сандаловина и јасмин. Штетни се, но мирисов го обожавам. Сега сакам да променам вo друг сличен, ама не можам да ги душнам по маркетиве. Предлози добро би ми дошле. На дм ептен му здосади, јас овој мирис го обожавам и не би ги сменила никофаш. А имам и сад за горење масла, лаванда и наравно, сандаловина често се на репертоарот. Ама ова навечер само, за рекаксација
ja naterav sestra mi da mi go kupi,go vidov bas od citiranovo. mirisot e super nezen svez ama ne e tolku jako kako sto ocekuvav jas ocekuvav miris da se siri nis proastorijata a ne samo koga ke pominam uz nego da osetam miris
Секоj со своето искуство. Мене на моменти ми беше многу jако. Има и друго плаво, се мислам тоа да го пробам.
i mene mi e jako ako go mirisnam sisenceto ama oddaleku slabo mi e. sestra mi mi rece deka samo edno imalo moeto e so nekoja svetlo tirkizna boja
Ние не користиме вакви освежувачи, викаат дека се многу штетни. Јас редовно купувам миризливи свеќи во разни бои и мириси, тие ми даваат супер мирис во просторијата.
Освежувачи со јаболко и цимет, имаш на "FARMASI". Не сум го пробала, а сакам. Има и од свежо утринско кафе.
Може не е за овде прашањево но не најдов ваква тема Што користите за мирис во плакарите Алиштата кои ги користиме не мирисаат, но тие кои ми се на друго место еве сега зимните кога отварам мирисаат некако на стоено а и на самото отварање на плакарот има чуден мирис Сакам кога ке отворам да мириса на убаво и свежо