Годинава сум изгубена Миланка Само гет аут ми е гледан Ајде ќе се држам будна, ќе трачариме Поздрав Миланки
Штом ке ја слушнам Миланка и ке паднам во кома Добро бе не ни треба коментатор фала богу,нека ја тргнат досадна е..
Јас ја обожавам Мерил Стрип, па нема да лажам дека ми е фаворит за најдобра женска улога. За филмовите не знам што да речам зошто ги немам сите изгледано. Штом се номинирани, значи си се докажани секој на свој. Последно од номинираните го гледав Call me by your name, и ми се свиде ама мислам нема да земе Оскар зошто победникот од лани беше со слична содржина. Get out е хорорче? Па може и тие да земат. Останува да видиме за едно 5-6 саати. П. С. Миланка цел ден спиеала за да има сила за вечер Ве молам не ја навредувајте
The Post беше скроз тапа филм. Мерил ептен бледа во улогата, млитава. Имала далеку подобри од оваа. Јас би се изнервирала ако Мерил земе Оскар за најдобра улога, зашто реално имаше далеку подобри од неа годинава. Сели Хокингс или Френсис МекДорманд. Тука ќе биде тесната битка. Која од нив две да земе Оскар би била пресреќа, сјајни беа во улогите.
Искрено The Post не го гледав, иако е со Мерил. Го видов трајлерот и не ми привлече внимание, па го оставив за понатаму. Видов дека Мерил е номинирана и затоа така пишав Ама ете, може не и се погодила улогата. Втор фаворит ми е Сели Хоконгс, па ќе и држам среќа и јас За неа знам дека заслужува.
Сели е нaвистинa дoбрa вo улoгaтa, и јaс би сaкaл oнa дa гo земе oскaрoт. Инaче и јaс не ги дoгледaв другите, ем не ми привлекoa нештo мнoгу внимaние, ем ме мрзеше. Не знaм штo дa прaвaм дo 1 сaaт.
Па знаев дека не ти е гледан, инаку во спротивно колку и да ти беше драга М.Стрип, од срам, за улогава немаше да го кажеш ова. Многу слаб филм и глума под просек. Не знам зошто воопшто ја ставиле, ама нека тера. @Ketchup како не знаеш што ќе правиш, ќе гледаме Ред Карпет.
Леле толку ли е лоша? Сега ме заинтересира да го гледам побрзо филмот, да видам што е работата што ми ја кудиш толку Мерил Режисерот е крив за се, а Мерил сигурно давала се од себе И официјално ете ја Миланка. Со лесно на сите да ја поднесете
Искрено Гет Аут ми е преценет иако мислам дека има шанси за победа, не ни заслужува да биде номиниран. На негово место Ај Тонија требаше дефинитивно, стварно зошто филмот не е номиниран? Одличен е, а Марго Роби брилијантна во него. @Mishela Миланка стварно изгледа убаво, мада секогаш ми е убава, елегантна и префинета.
Дa, убaвa е. Секoјa гoдинa ли вaкa се пoјaвувa? Не сум гледaл дoсегa aсaлнo Oскaри, зaтoa не знaм. Инaче, oстaј превoдoт. Реклaмите пoвеќе ме нервирaaт.
И мене ми е многу убава, а и очигледно не старее. Лани не следев на ТВ, ама мислам дека секоја година прават измени и воведуваат нешто ново. Убаво е, ама ме фаќа нетрпение за Ред Карпет.
И мене ми е многу убава, а и очигледно не старее. Лани не следев на ТВ, ама мислам дека секоја година прават измени и воведуваат нешто ново. Убаво е, ама ме фаќа нетрпение за Ред Карпет. [/QUOTE] Јaс нa Сител пуштив, ме мрзи дa бaрaм лaјв стримoви, aкo нaјдете некoј aсaлен, прaтете.