Јас не читам онлајн. Еднаш ја најдов и почнав да ја читам Војникот фалбаџија но прочитав едвај две страни. Не можам да читам онлајн.
ееј девојки, да не знае некој каде може да ја најдам "Девојката од возот" -Пола Хокинс онлајн ? фала ви однапред
Дали знаете некои страни за онлајн шопинг на книги? Јас ја знам само Book Depository која прави достава скоро секаде во светот, вклучувајќи ја Македонија, без шипинг (shipping free/ free delivery worldwide). Сакав да нарачам еден многу добар речник и се внесов од картичката, но ми бара и Issue Number, а јас тоа го немам на картичката. Дали некој купувал и знае што треба да се внесе?
Од кои страници читате е-книги? Најдов неколку pdf верзии ама најмногу по 20 страници ми прикажува од книгата.
Во темава гледам само сајтови има, јас барам апликации за читање книги. Освен Македоника, знаете некои други? Се прифаќаат на англиски, српски, хрватски јазик.
Здраво, ја читам Еленор и Парк во електронска форма и стигнав до 58 поглавје, толку и има, дали има уште и ако има и ако некој ја има прочитано да ми каже како завршува? Благодарам однапред.
Случајно дали сте ја прочитале Во врска со онаа ноќ-Џули Џејмс онлајн? И ако знаете каде можам да ја најдам,може линк?(По можност на македонски).
Да споделам што откив пред некој месец апликација која се вика VK и всушност е како фејзбук за руси, се е на руски на неа. Имаат и страна и апликација на тел, ама има групи (communities) како на фејзбук кај што се споделуваат audiobooks на англиски и буквално сите можни книги ги има. Јас си направив акаунт и се зачленив во можеби 10 групи еве неколку на сликава и може да се најдат сите книги на англиски и во пдф и epub и аудио. Е сега проблем е што апликацијава не ти дозволува да ги спуштиш на телефон и да ги слушаш офлајн ама има решение и за тоа, се спушта друга апликација Frogo Music и преку неа се логираш на VK акаунтот и од таму си ги спушташ а доколку слушаш од лаптоп, пц исто си одиш на страната и од таму дирек си слушаш. https://vk.com/ еве неколку примери, како се постирани
Јас со години си слушам аудиокниги на сајтов. И симнувам електронски книги зашто ги ставаат уште кога ќе излезат, нема што нема.
Дали знаете некоја страна каде што можам да читам книга на словенечки? Или дали можеби знаете од каде можам да купам бидејќи сегде барав ама нема