Јас ја имам 35р и многу ми се бендисува зашто е со црвени и бордо тонови и неколку шимери. Има една совршена шампањ боја за хајлајтер во првиот ред,таа дури при крај ми е од што ставам секој ден. Сепак е ствар на преференца какви нијанси сакаш да си носиш но во секој случај нема да зажалиш,си вредат за парите. @buba4e89
Видов дека на бјутибеј ги имаат и палетите со по 15 сенки-по цена за која јас на Блек Фрајдеј ја купив мојата од 35.. Со душа им чекам нареден попуст.
Направив нарачка од tambeauty нa 28 феб и сеуште не ми е стигната. А последни информации има од 7 март. Ви се има случено и вам да не ви стигне од оваа страна . Мене првата нарачка ми стигна за 7 дена а сега чекам многу.
Пошто beauty bay немаат никаков frigging tracking, од пошта ќе треба да ме известат кога е у МК right?
Мора да се направи систем за интернет следење и известување околу пратки во пошта, 21 век сме. Фала ти иначе
Планирам да нарачам од tambeauty, или како што се завикаа од пред некој ден revolutionbeauty. Од ГР ги имам купено палететите Beyond Flawless и Flawless Matte 2. Има некој производ што посебно ви оставил впечаток, некој must have? Овие што им се како понуди, со куп палети и сл, вредат?
Devojki sakav da naracam edna paleta od beauty bay 4 pati probav no ne mi prifakjase neznam zasto a site podatoci gi imav staveno neso so karticata nz sto tocno sto da napravam?
Дали имаш активирано/одобрено онлајн купување? Јави се во банка, мене така ми правеше додека не се јавив да прашам, ми направија активација, и ми ставија лимит.
На Револушн Бјути цел ден ми дава we are unable to process your payment at this time. Please try again later. И двете картички можам да ги користам за онлајн купување, не е до тоа. Му се случило на некој друг?