На ПејПал немам средства, а од некоја причина не ми прифаќа ни една од картичкиве мои. Ај за ПејПал чаре кажете
Си правиш акаунт на ПејПал каде што ќе ги внесеш цифрите од картичката. Не треба да префрлаш ништо на акаунтот, онолку колку што имаш на картичка имаш и таму. При купување од некоја страна одбираш дека ќе платиш со ПејПал и директно ќе ти се одбијат парите од картичката. Исто така ако треба да ти вратат пари ќе ти стигнат на картичка.
Сега кога се логирам на страната ми вика дека немам нарачки, ниту емаилот можам да го најдам. Само на ПејПал ми стои трансакцијата...
Фала Прв пат нарачувам од тука, чудно ми дојде. Обично автоматски кај и да нарачам си стои нарачката и дека уште не е процесирана
Уште немам никаква потврда дека пратката од Револушн е пратена. Им пишав маил и на фб, ми одговорија дека ќе ми препратат инфо, но тоа беше пред три дена. Малку заебанти ми личат со праткиве. Какво искуство имате?
Од лично искуство,ако не ти стига одма враќаат целосна сума. Замарај ги на месинџерот во случај да не не враќаат на мејл.
Па за 1 недела сигурно нема да стигне, ама барем некаков confirmation mail или слично. И на акаунтот кога ќе се логирам ми стои 0 orders.
Девојки од beautybay нарачкава скоро месец од кога е порачана веќе ја нема, не одговраат на мејлови и нема никаков знак од пошта. Совети? Некој?
И јас го имав истиот проблем. Кај мене адресата не беше испринтана убаво. Се гледаше на пр. Ул. (2-3 букви) и само бројот на зградата. Среќа во исто време ми стигнале во пошта нарачки од алиекспрес па ме запамтиле по име. Претходно 2 нарачки ми беа вратени назад без да ми стигне картонче и добивав рефунд на сметка. Ако имаш рефунд ќе треба да си нарачаш пак, меѓутоа уште пред да ти ја испратат контактирај во служба да се осигураат дека на пакетот е точно и читливо напишана адресата. Точниот стикер со адреса беше внатре во пакетот ама џабе кога од надвор е со нецелосна адреса и нашата пошта не може да го достави. Customer service скоро секогаш одговара во рок од 3-4 дена максимум.
Има нови палети на I ♥ Revolution, башка имаат некоја промоција за 1 000 000 фолоуерс на Инстаграм, со потрошени 15 фунти следува специјална палета подарок Само јас немам пари веќе, а и чекам да ми стигне првата нарачка. Инаку конечно ми испратија меил, има и тракинг на тоа тракпак.
Од нивната. Таа пратка од ова мислење не ми стигна, фати некоја гужва кај празниците па сумњам дека некој тука си ја собрал. Сега пред 20тина дена нарачав пак, и ми стигнаа во саботата. Шипинг не платив пошо нарачката ми беше над 50$, инаку шипингот е 10$.