Не пишуваше на страната нивна кај ти е пратката. Јас ја следев мојата на track17 сега зависи јас ја нарачав на 23ти ноември, а ми ја пратија на 26ти ноември. Така ја очекував плус минус тие две дати овој месец.
Дечки ви стигнаа нарачките од Бјути Беј? Јас нарачав на 11ти, на 12ти ја пратија, рано е ваљда уште за да стигне.
Девојки од www.revolutionbeauty.com може да направите порачка? Не знам по кој пат пробувам никако не може... Ми се појавува "We have been unable to verify your card details using 3DSecure at this time. Please click here to change your card details. You have not been charged at this point". Во што би можело да биде проблемот?
Плаќај со Пејпал. Ни мене не ми прифаќа нормална картица за интернет плаќање. Инаку нарачка стига за максимум 2 недели.
Да се вмешам, тоа значи дека твојата банка не поддржува 3DS secure payment. мене ми се случи ова со тутунска па на крај плаќав преку друга банка што поддржува такво плаќање. Не е до картичката. Исто, провери си го и лимитот за интернет плаќање.
Од Paypal ќе ти симнат 2-3 евра и треба да земеш извод од банка и да видиш кај трансакцијата со Paypal ќе имаш код со 4 цифри. Ќе го напишеш тој код на страната па ќе ти се поврзе акаунтот на РР со банката и ќе ти ги вратат тие 2-3 евра.
Nope.. Сеуште не, со тоа што испратена ми е на 30ти ноември.. Мислам дека за твојата е рано, а мојава...