Девојки, гледам низ темите дека некои од вас нарачувалепроизводи од feelunique.com Aj ве молам просветлете ме колку е шипингот, free shipping пишува над 60фунти (околу 4400 денари ), навистина ли толку трошите или има некоја финта? Патем, на 4000 нарачка нели ви ги царинат производите? Знам дека @Artemission има нарачувано, но некако не е активна, има некој друг искуство?
Провери на http://www.lookfantastic.com/ ги има скоро истите брендови со тоа што доставата е бесплатна за Македонија
Баш видов пред некое време дека овозможиле достава и до Европа (вклучувајќи ја и Македонија) и се токмам да порачам пошо гледам дека ептен ги фалат. Пиши искуство ако нарачаш
Да и јас тоа го видов, од летово се достапни и во Европа, поточно од јули Реално colourpop важат за релативно достапна а квалитетна козетика, има убави сенки за очи, молив за уста, очи, хајлајтер се што е shimmery.. awww
Сега баш пробував онака ради реда, 4 индивидуални сенки и 6 мат сјаеви, за се' вкупно 50$ ми даде шипинг од 25$, што не е малку ама има 5$ попуст ако се направи subscription by email. За повеќе работи се исплаќа, само за 1-2 дефинитивно не.
Постојано Вчера на пример имаше код со 20% попуст на сите производи. Направи subscribe и по меил ќе ти стигаат известувања за сите промоции и кодови.
A kako ide ova so kupuvanjevo so kodovive ako mozes da mi objasnis malce do sega ne sum kupuvala vaka ama sega koga vidov Sve sto Ima sakam nesto da si zemam mnogu e dobra stranava se Ima
@havai 123 Првo се регистрирaш нa стрaнaтa ги ставаш сите твoи инфoрмaции , пoтoa штo сaкaш дa купиш си стaвaш вo кoрпa и пред дa плaтиш имa еднo мaлo местo зa дa гo пишеш кoдoт сo пoпуст и крaјнaтa ценa ќе биде сo пoпуст нa пример -20%. Се нaдевaм ме свaти мн е леснo. И јaс имaм купувaнo трипaти прoизвoди нa Macadamia
Не знаев каде да пишам па мислам дека оваа е соодветна тема..Дали некој порачувал од онаа страна продажба на козметика на фб гледам имат добри работи но сакам да знам ако некој порачувал дали се добри производите.