Стаса картончето,ако е бјути беј многу брзо. Sta sam rekla Многу брзо стаса, ја очекував околу 7ми Февруари.
Prv pat otvaram beauty bay ama skapo be tamu hahaha jas mislev kojznae kolku eftini rab ima.. koga ke dadam 20 i nes evro pa i plus i od tuka ke si kupam haha
Здраво женски, сакам да ве прашам saver опцијата на beauty bay дали е преку обична пошта. Сакам да порачам две палети на ABH и доколку е преку упс федекс и ДХЛ покрај царината ќе треба да доплаќам и лежарина, застапништво, и ќе ми испадне прескапо
@lipstickmadness Да преку обична пошта. A знае некој дали од некоја страна вршат достава до кај нас за urban decay производите?
Здраво. Дали некој има порачувано од Morphe, би сакала да знам колку пари би коштала царината. Сакам да купам една палета и заедно со шипинг ќе биде околу 53 евра.
Јас имам порачувано. Проблемот е што праќаат преку ДХЛ и тие бараат 1700 денари за лежарина и доколку сакате тие да ве застапуваат уште 1000 денари.(мислам дека беше толку не сум сигурна). + 18% од вредноста царина и 5% ддв.
Poveke pati sum poracuvala od beauty bay, no vaka ne mi se slucilo. Zosto mi naplatia plus 19 evra za toa traking? Vo sto e problemot, i kako mozam da gi vratam parite nazad?
Има да, сигурна сум 100% дека го стиснав тоа кај што е Saver за да не ти наплатат, и на крај пак платив. Му напишав и порака, а зошто вака се случи овој пат незнам.
Imas na golden rose preubavi stikovi , barem znaes deka kje se original i 200 den se Zdravo decki, denes naracav od beauty bay naracka vo vrednost od 91 € i plus taa pogolema kutija (kao posebna) ,dali kje me kostaat nekoi dopolnitelni trosoci koga kje mi stigne narackata? Nekoi iskustva? Fala odnapred Zdravo , dali imate naracuvano od colourpop i dali se plakja carina ?
Beauty Bay одеднаш ми ги дава сите цени во фунти, како и тие во кошницата и минатите нарачки, кои знам дека ги платив во евра. Немам нарачувано месец дена од кога е оваа промена? Вклучително се е доста поскапо во фунти. Во јануари, нарачката од 25,68€ ми ја прикажува 25,68£ а од сметката ми е наплатена сума која одговара на 25,68€. Некој до сличен проблем?
Па цените на АБХ на пример се 47 евра, поефтино во Европа нема да ги најдеш. А во Македонија не се ни продаваат. Не испорачуваат на УД во Македонија. За нас УД само Сефора во Белград или Солун. Промени ја валутата горе, кај што е знаменцето.