Дали некој има порачано од овде https://e-elixir.mk/производ-катего...gTOEZge3I6ywxCQHs5YH3UjbZJRiqFz2rbIWoqPrp5MvI
^^ Да, правам порачки од еликсир. Стигнуваат за најмногу 2 дена, многу убаво се запакувани, нема достава затоа што се плаќа преку платежна картичка.
Од каде нарачувате urban decey, зашто од lookfantastic не ги праќаат за Македонија Колку точно, мене исто ми каснеше пратка од LF , кога ја донесе поштарот пакетот беше воден среќа убаво беа спакувани па немав оштетени производни , јас пријавив дека ми стигна пратката и се беше во ред. И да во право си на еден куп страни ја нема Македонија баш поради овие причини, дури и на aliexpresss некои продавници не доставуваат кај нас. Штета што не сме посовесни
Од feelunique.com имам нарачувано производи на УД. Се плаќа и достава, мислам околу 5 фунти, ама битно праќаат во МК.
Jас ја имам последно нарачано Naked палетата во октомври, а имам нарачувано и други работи претходно од УД. Евентуално сега нешто ново ако не е ова, инаку можеше порано.
Кога ќе видиш, се' преплаќаме. И во Сефора е 53-54 евра. А инаку во САД се 54 долари. Баш голема е разликата. Исто како АБХ што е 42 долари во САД, во Сефора 51 евро, на Feelunique 51-52 евра, жими Бјути Беј што им беа 47.50 евра, а сега 35.50 фунти, што е 41-42 евра, значи скоро иста цена како во САД.
@leni_794 новина е ова тогаш, дефинитивно, ете ја виде мојата нарачка. Сигурно после Нова Година го имаат сменето, штета. А го мислев коректорот Naked Skin да го порачам повторно деновиве, предобар ми е, ама ништо.
Планирам да правам порачка, и сеа прашањето ми е, make up revolution производите каде се најевтини? Планирав од нивната официјална страна.
Провери на kosmetiks4less, мислам беше страната јас имам од таму нарачувано, а од нивната стално ми праќаат нешто гратис.... Сега како мислиш
Мене нарачката од beauty bay (производи од the ordinary)не ми стигна после 15 работни дена пополнив формулар и прифатија дека ќе ми ги вратат парите, баш се разочарав. Ми пишаа во нашата пошта го изгубиле пакетот. Сега се мислам од каде да ги нарачам повторно. На сајтот на Deciem се поскапи
и ја имав од истиот датум, пријаваив и испадна ми ја изгубиле. Сега чекам да ми рефундираат, не сум проверила. Прати им меил може во иста тура биле за жал