Да цените се огромни затоа и прашав дали се квалитетни..Но гледам имаат некои попусти сега па има и ефтини работи
Девојки се надевам ова ќе ви се најде на сите вас што нарачувате од интернет. Се работи за Honey екстензија на Google Chrome која ви наоѓа promo codes за страниците од каде сакате да нарачате. Можете да ја инсталирате од тука: https://chrome.google.com/webstore/detail/honey/bmnlcjabgnpnenekpadlanbbkooimhnj Еве пример при нарачка од lookfantastic.com. Кога ќе ставите производи во кошничката, екстензијата сама автоматски пребарува дали има кодови за таа страница. Ќе треба да кликнете на иконката на Honey и ќе ви се појави ова десно. Можете да кликнете на Try Codes и автоматски ќе се внесуваат сите кодови кои се достапни додека не успее некој. (Пошто може да се истечени, завршени понудите и сл.). Можете да кликнете See codes и самите да ги видите кодовите, кој кога последно функционирал и сл. Го копирате кодот и го внесувате овде: Got a discount code? Enter it here Овде во примеров, мене ми успеа со код за 20% попуст. Еве видете: Истава екстензија функционира и со други сајтови, само дали има внесено кодови од други корисници. Се надевам ќе ви заврши работа ова.
Дали знаете некоја фирма мислам дистрибутери кои ги снсбдуваст козметичките салони..И ако да како може да се контактира со нив страна некоја или било што..
Девојки за колку работни денови стигаат порачките од ибеј,и дали до сите држави е за исти работни денови или не..Благодарам
денес ми стигнаа кармини од beautybay морам да ја пофалам странава леле сон е има се и сешто... освен feelunique на која др страна можам да најдам maybeline коректор ?
Овде има Мaybelline производи: www.lookfantastic.com. Поконкретно од коректорите знам дека ги има Age rewind (јас го нарачав пред некој месец) и Fit me а можеби има и други. Доставата е бесплатна, јас имам неколку пати нарачувано од оваа страница и навистина сум задоволна.
Ги нема повеќе ... Пред некој ден проверив ги нема . А за колку време ти стигна нарачката од lookfantastic?
Некои производи, или одредени нијанси од некој производ, брзо им се трошат, така да некогаш треба да се чека повторно да ги обноват залихите. Инаку нарачките ми стигаат за отприлика 2 недели.
баш сега проверив ги има ... фала на одговорот мене првата нарачка ми стигна за 11 дена а на 18 овој месец пак нарачав но сум заборавила мое презиме да напишам во адресата па реков да не се изгуби но ок од пон ќе стигне..
Predlog do tie sto naracuvaat online da spodelat koj proizvod go poracale do sega od koja strana i dali se zadovolni od istiot
Денес пред заминување од германија ми ја кажаа странава https://www.kosmetik4less.de/en за германија е мн ефтина поштарината, за мк незнам колку е. Но има предобри брендови и одредени производи на попуст кој што се многу ефтини Има брендови ( bh cosmetics,wet n wild ,sleek , I heart makeup ) и има од essence ( дури ја има и новата колекција поточно The Little X-mas Factory )така да ете убава вест @Nausicaa . Јас веќе нарачав многу работи има и тоалетна вода од есенц за 2,92 € на попуст па why not ...
За колку време ви имаат стигнато порачките од lookfantastic.com, поминаа веќе 3 недели и мојата уште не е стигната.