Еј ти стигна нарачка од бјути беј Јас им пишав и ми ги вратија парите, незнам пак дали да ги нарачам истите или и јас да си почекам може и да ми стигне после 2 месеци..
Се изненадив да ти кажам, не ја очекував. Таа мора да стаса пред да се врати назад така ми кажаа овде, а ако е изгубена кај и да е треба да се достави до примачот. А дали да нарачаш не знам пошто јас сакав ама се пишманив.
Имаат попуст на шминка мк но многу од палетите и други производи ги нема. Ме интересира дали банана бејкинг обичната на револушн одговара за светла кожа, не ептен бела но светла. Некој да ми каже дури ја има...
Јас буквално на месинџер им пишувам кога ќе пројдат 20 работни денови, без проблем нареден ден ми рефундираат. Банана жолтата, оргиналната, за мене е претемна, а сум светла. Хелти Микс 53, Ревлон Колорстеј 120, МАС N5.
Ми стигна после месец и пол, а пари ми вратија на почеток на Јануари. Другарка моја ја купи банана обичната и и беше темна, па ми ја даде на мене. А јас ја порачав банана лајт од бјути беј која е баш светла. И да ви кажам забележав разлика во пакувањата и декларациите позади.
Нарачката од бјути беј ми стигна денес после 2месеци и 6 дена, они више ми ја рефундираа сумата Вината е во нашиве неспособни служби, што наместо да си ја вршат работат СПИЈАТ и затоа нарачките стојат по месеци зафлени по магацини. LAME ама како и да е среќна сум anyway
А они веќе те рефундирале? И сега? Треба нешто да им праќаш што бараат за доказ? Као сега ти се гага производите или како иде тоа хахаха
Со оглед на тоа дека нема тракинг број, тие не знаат каде е нарачката така да производите идат гага 30 фунти и не се малку и тоа нарачката ја направив со попуст на Блек Фрајдеј, ако евентуално ми пишат маил дека знаат дека сум ја добила ке ви пишам тука
Не треба да враќате пари. Осигурани се за вакви ситуации. Башка што е "обесштетување" што не ви стигнално во предвидениот рок. А и не верувам да прифатат да враќате пари, од причина што не се замараат.
Ако се осигурани има смисла не дека ќе се потепа некој у таков случај пари да враќа. @Ana-Marija24 со здравје да си ги користиш