Никако преку ДХЛ. Избери ја втората опција. Инаку шипингот не е фиксен, зависи од продуктите, си имала среќа што ти е free.
Дали некој досега има нарачувано од страната на theinkeylist.com? Нема висок шипинг, само не знам дали испраќаат преку dhl.
Iherb imaat li popust za black friday na cerave. Dali da cekam do petok prv pat ke poracuvam od iherb
Само што нарачав од Бјутибеј, страшни попусти имаат вкупно со шипинг ми излезе 37 фунти или околу 42 евра, ДДВ може да ми наплатат а царина и лежарина не може така ли?
19.95е ми бараше за да нарачам едни четки и уште нешто. Се прецениле,џабе толку попуст кога шипингот е висок. Иначе ова е за странство,шипинг.
Можно е да зависи од производите што ги нарачуваме, утрово нарачав со £9.95 шипинг, никогаш не ми покажало повеќе
LOOKFANTASTIC Страшно добри попусти, urban decay базата за очи е 15,95 евра оригиналниот, само што порачав, вреди да се разгледа. А инаку имав фри деливери испод 25 евра ми беше порачката.
A jas ne mozam da naracam od look fantastic,ne znam zosto porano imam naracuvano a sega mi pisuva deka nemozele da go ispratat proizvodot na taa adresa,inace od Skopje sum,vo sto moze da e problemot?
Според мене Beauty bay и покрај високиот шипинг од 10 фунти, секако имаат добри зделки за black friday
А сега деливерито од beauty bay е по обична пошта или? Пошо пишува демек за 5 работни денови стига.. некако се сомневам дека нашава пошта е толку експедитивна xD И има тракинг? Да не ја сонувам нарачката..