Не сум порачувала за black friday. Лани порачав ниацинамид од ТО и долго време ми ја немаше пратката, па ми пратија замена. Замената за кратко време стаса,а после неколку месеци и првото шишенце што го испратиле. Не знам дали ова ќе ти помогне со оглед на тоа што беше пред пандемијава...
Здраво, дали некој има нарачано од оваа страна бидејќи тврдат дека козметиката им е оригинал и цените се исти како на официјалните сајтови на брендовите.
Мислев на тоа дека ги купуваат и препродаваат, бидејќи има една страна што прави така за The Ordinary..
Првпат нарачувам од look fantastic и освен број на нарачка и договорено време кога би требало да стигне ништо.обично добијам од други број за следење.Ваше искуство.
Не си платила за full tracked shipping и нема да имаш можност да ја следиш пратката. Јас така се зезнав па еве сега чекам замена да ми пратат од нив,затоа што првата пратка не ми стаса. Ти почекај да ја добиеш,ако не пиши им ќе ти излезат во пресрет,љубезни се.
Мена од 28 ноември пишува дека ми стои во Скопје. Но на македонската страна не покажува ништо за следење, не може да ја пронајде. И така јас еден лут меил им пишав на македонски пошти и за чудо наредниот ден ми вратија со одговор дека штом ја нема на македонската страна за следење, другите страни не ги сметаат за релевантни. И така си оставив да чекам. Тебе ти стигна? Или ако ја добиеш те молам извести ме.
Mene mi se javija od posta, i mi vikaat denes e kraen rok ako ne dojdes ke ja vratat nazad. I taka izlrgov od rabota i letnav do poshta Kako i da e na jherb ako vika deka e tuka, tuka e. I mene ne mi ja davashe na makedonski posti so toj tracking kod. Ama na iherb ubavo pisuvase deka e Mk
Прв пат ја гледам, ама многу брендови има.И ок цени.Вршат достава кај нас? Ако имаш повеќе инфо пиши!
Здраво, Дали ви има стасано нарачка од Бјути беј нарачана во период октомври-ноември? Јас чекам две порачки една направена во октомври, друга веќе почеток на декември па се мислам да побарам рефундација на парите затоа што ми се чини нема да ги добијам пакетите... искуство?
Исто и мене ми се деси.Им пишав, биле изгубени ми кажаа! За таа од октомври ми вратија пари, а за оваа од црн петок им пишав пред некој ден рекоа ке ми вратат пари.Не знаат што се случило им беше одговорот.