Јас баш пред два месеци нешто нарачав од нив. До Македонија не доставуваат, мене во Австрија за 5-6 дена ми стигна нарачката, прилично брзо оди processing time, инаку не може со македонска картичка да се плати, мора или со некоја од држава до која доставуваат или преку PayPal. Не знам само сега со празници и Brexit како ќе биде доставата, може да има некое задоцнување.
Бјути беј сега 19.95 фунти тракинг!!!! Од 9 на 19.99!!! Фала им, после две изгубени пратки више ги заборавам.
Голема е затоа што Британија не е во Еу веќе,а мислам дека од таму се. Башка викаш дека имаш изгубени пратки па може има и други како тебе. Сепак не се исплати да нарачаш. Јас од лани немам порачувано.
Ееееее... Јас имав нарачано уште на Black Friday од LookFantastic. Ги немаше месец дена и реагирав, па ми ги вратија парите. Мислев дека ќе ми стигнат производите и ќе ќарам Да си прашам значи дали се вратени кај нив?
Здраво, каде можам да најдам во Скопје гел за веѓи, тие како soap bar што се? Има ли во некој од продавниците?