Нарачував некаде при крај на март, за месец дена отприлика ми стигна, ако не и поскоро. А пишуваше дека ќе стигне од 1 до 15 мај.
Секогаш е различно. Зависи колку ти тежи пратката, кои производи се.. плус ми имаа тогаш некој код за попуст пратено, тоа го искористив и ми дојде како „бесплатен“ шипингот.
Женски имам порачано нешто од интернет и сега стаса во дхл и ми пуштат маил за да ми го достават дома плус документи за полномошно и нз шо не. Дали и колку плаќам ддв, дали плаќам лежарина? Шпедиција?
Ако сакаш може да им кажеш дека не ја подигаш нарачката, и тие да ја вратат, па да ги добиеш парите назад. Колку изнесува сумата на пратката?
Sto znaci ova lugje? Nemam nisto vo sandace, i nikoj ne zazvonil na vrata, edino ako ne sum bila doma popladneto, ama ova vika 4 pati deka ima attempted delivery vo istiot den, 06.06. Nemam povik ni na telefon. Kaj da odam, vo posta ili DHL, i kade e DHL?
Дали со онлајн продавници сами преку картичка се плаќа или може на врата Јас сакам некој производи да нарачам за лице но неможам никако да најдам дали може да платам на врата Страната е carethy.de некој ако нарачувал да ми објасни дали може Баш не разбирам и јазик и малку ми е тешко
Уште ли е вака на iHerb? Некој ако има искуство од скоро?? Сакам да нарачам палета за очи па дали се исплати чекањето