некој ако може да ми помогне на децием само во скопје ли доставуваат или и вомдруги градеви сакам да се највам но никаде неможам да го најдам кавадарци совет? gloskin дали некој порачувал
Зависи што ти треба, ако сакаш производи од the ordinary имаш за 25 евра бесплатна достава до Мк, од нивната официјална страна. А ако сакаш од the inkeylist, праќаат по федекс и подобро е да си нарачаш од страната на инстаграм.
дали мислеше на сефора ако е таа негледам никаде за нашата земја цело врме канада ми дава да ставам ако може подетлано да ми објасне за како да нарачам од сефора ако имаат достава до мк, секој совет е добредојден
Не, сефора нема достава до Мк. Пошто пиша децием, помислив да не сакаш производи од the ordinary. Тие имаат достава до Мк. https://theordinary.com/en-us/category/skincare . Затоа и пишав зависи што ти треба. Сефора само ако имаш некој надвор од Мк, на нивна адреса да стаса па да ти ги донесат. А Сефора имаш и Грција и Србија.
да сакам од ординари ги користам моментално бидејќи ми ги донесија и сакам јас да ги нарачам дали ќе можи страната на сефора од србија да ми ја пратиш, иначе од децием гледам дека само скопје ми го дава како град, јас не сум од скопје туку сум од друг град кога ќе го ставам не ми го дава како линк па дали ако го напишам ќе ми биде донесена пратката
Не можам да го едитирам мислењето, но сега гледав дека CeraVe производи може да се нарачаат и преку Amazon. Дали имате некакво искуство?
Дали е ова цената за достава до Македонија? Пишува експрес деливери ама информација за друга опција не можам да најдам на сајтот.
За колку време ти стигна. Овде пишува 2-3 дена, а кај нас од Англија по обична пошта стигнува за 2 недели. @lovemme мислам планираше да нарача, не знам што направи.