Слободно пиши си го градот, ќе ти ја донесат. А за сефора , пиши на гугл сефора србија ќе ти испадне страната и на инста профилот.
благодарам многу бубаче, ја прашував за децием оти не ми го даваше како линк мојот град само скопје ми го даваше затоа прашував
Дали некој порачал од The ordinary во последниве неколку недели, дали сеуште е по обична пошта или и тие почнаа со DHL /FedEx? Само што направив порачка од The Inkey list па морав да ја вратам поради FedEx замина и оваа љубов. Во последно време се ми оди преку овие. Па не ми се ризикува.
Види на iherb во последно има доста козметика, само шо тие од Америка доставуваат повеќе се чека, а за шипинг не знам како се цените.
Многу е поскапен шипингот на iHerb Инаку јас порано нонстоп нарачував од таму и стигнуваа за 2-3 недели.
читав малку поназад некој порацувал од cult beauty па ме интересираше тоа божиќното списание ти дава попуст е сега вика дека ќе биде испартено во порака ама го нема сеуште а со тоа божиќно списание следува попуст па да ми кажете како порачувавте и дали ви следуваше попуст јас не се сеќавам кој беше ако се препознае нека ми одговори на прашањето
јаооо да сакав да нарачам до македонија а баш тоа што ми треба го има таму кај нивната страна, случајно дане знаеш од каде можам да го порачам тоникот на paula choice bha @cooll но кај нив пишуваше дека имаат до македонија достава, се разочарав.
па нели кога избираш адреса ја имаат македонија и по тоа знам дека сигуно ќе ја достават пратката иначе во мк тоникот некаде у некоја продавница дали го има осевн тие онлајн продавници ги знам но несакам да порачувам