оф па јас колку што видив направив порачка од 36 евра и ми даде само 1 евро и 90 центи, каде е таа парфимерија може да ми кажеш биидејќи не сум од скопје
Lookfantastic годинава за Блек Фрајдеј растурија. Nipfab ги земав за пола цена со дополнителен попуст на таа цена, додека во продавница се над 30€. Почнав со нарачки.
Како откажувате пратка? Им праќате меил со изјава па откако ќе добиете пресметка има опција за одбивање. Или одговарате на меилот дека ја одбивате прарката? Имам една пратка од Моса сакам да ја вратам, не очекував дека ќе стигне вака со сите трошоци и сега наместо на попуст ми излезе поскапо отколку тука да си купев.
Пиши им мејл дека сакаш да ја откажеш поради преголемите шипинг трошоци. Они ќе ти кажат чекор по чекор што да правиш. Како доказ испрати им ја фактурата/мејлот што ти стигнало.
Значи сепак со дхл да избуткам да ми пратат фактура за да имам доказ за високи трошоци и нив да им пишам дека нема да платам, а на моса исто да им се обратам дека не ја подигам пратката. Благодарам за насоките.
Оди на сајтот треба да има насоки како се враќа. На пример: На lookfantastic акаунтот имам опција за враќање на продуктот под самиот продукт. Мора да има во делот more information објаснувања.
Фала. Ги исконтактирав сепак и Моса и ми пишаа дека може да одбијам прием и дека штом ја добијат пратката назад ќе рефундираат.
Каде можам да најдам шминки на ruby rose низ Скопјево? Порано ги начекував на битпазар, сеа одамна ги нема