И мене не ми ја дава, им пишав мејл уште вчера сабајле ама ми немаат вратено. А пред 3-4 дена нарачував нешто, ја имаше. Пиши ако ја стават во меѓувреме
Jas imav mala poracka od 15 evra, od posta mi stigna livce deka imam pratka za podiganje i otidov uste istiot den da ja zemam, nisto dopolnitelno ne mi naplatija. Kolku sto znam nad 45 evra obicno se plaka carina. Inaku na stranata pisuvase ako sakas da ja sledis pratkata vo sekoj moment do kade e stignata, toa se doplaka, a drugo nisto
Од оваа страна немам порачувано јас сега видов дека за порачка над 60 евра бесплатна е поштарината за Македонија
Дали има некој нарачано нешто од оваа страница да каже искуство? https://www.facebook.com/BrandCosmeticsMacedonia/?fref=ts Некои 99% сум сигурна дека не се оригинал ама и некој друг да ми го потврди тоа?
Здраво феминки да не знае некој од кај да ја нарачам пудрава 'Loreal Infallible ProGlow' во туба што е црно со плави букви што е кутицето а да е оргинал, ја барав кај нас по продавнициве, ама само таа што е мат ја има. На lookfantastic ја нема, па некој да не знае каде може да ја најдам
Ја нема оваа пудра во Македонија , само можеш да ја порачаш од ибеј http://www.ebay.com/itm/Loreal-Pari...hash=item4b048d9747:m:m5-0R9gKkp4hrqaEB2ncoVg
Фала. А кажи ми, бесплатна е доставата и дали се оригинал. А види, ги најдов и на Амазон денес, што мислиш - имаш ти искуство со онлајн и каде е подобро?
Само за информација да ти пренесам во случај да сакаш нешто да купуваш, на пазар појди поефтино ќе поминеш. Јас ни на сон не би купила преку нив или било кој од препродавачите на фејсбук. Ѕирнав нешто да видам како се движат цените, имаат преку 300% ќар. Пример за оваа четка, ја имам истата добиено за 8ми март и чинела 100-150 денари на пазар, а на ebay се околу 60 денари. Господата ја продаваат за неверојатни 350 денари. Тоа се вика фрлање пари во ветар според мене. Се надевам никој не се лаже да купи.
Здраво дами Епа вака , дека јас сум зависничка од шминка и купувам често а немам време баш да излезам да купам низ град порачувам онлајн од Фејсбук страните. Најпрво преку спонзорирана реклама на Фејсбук ја погледнав страната на MAC и NAKED продукти и си порачав од таму , малку скапо ме фати но , навистина вреди козметиката и се што купив користам подолго време. Се одлучив и втор пат да пазарувам од кај нив , но се мислев дека навистина гледав дека ми се поскапи а на ebay и aliexpress истите работи ги гледам многу поевтини ) и решив да пребарам уште по некоја страница таква за козметика.Наидов на една брендирана козметика ( Max Factor , Rimmel... ) но кај нив за жал беше уште поскапо.И баш еден ден се отвори муабет на работа за шминка и им кажав за искуството на соработничките и една од нив ми ја препорача страната Branded Cosmetics Macedonia , подоцна ја погледнав и се зачудив колку се поевтини од претходните наведени погоре , плус нудат некогаш бесплатна достава ! Решив овојпат да сменам и нарачав од кај нив , морам да кажам дека сум презадоволна , ми направија и повеќе работи попуст , многу отворен и пријатен разговор и дури и подарок од нив си добив. Навистина сум задоволна , и ми кажаа дека следен пат кога ќе порачувам ќе добијам +попуст. Шминката им е скоро иста , но цените поразлични. Погледнете и уверете се , мило ми е што ги пронајдов. Модератор: ве замолуваме да пишувате на кирилица
Добра реклама им удри. Џабе е, јасно ни е дека станува збор за "брендирани" фалсификати. Пример овој Алиекспрес фалсификат на Нејкед контур палета што не ни постои. https://www.aliexpress.com/store/pr...Cosmetics-NK-3-12color/817429_1920853894.html Зошто мислите дека жените во МК се глупави па можете вака да ги лажете? Па нагласено - ОРИГИНАЛ. Ајт таму! Од Алиекспрес сакаат да се збогатат. Па сите знаеме да нарачуваме оттаму. Бог да чува.