Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Online продавници за козметика

Дискусија во 'Лице' започната од Marija9, 23 април 2012.

1. marija_maca

marija_maca Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2016
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    46
    И мене не ми ја дава, им пишав мејл уште вчера сабајле ама ми немаат вратено. А пред 3-4 дена нарачував нешто, ја имаше.
    Пиши ако ја стават во меѓувреме :)

2. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    883
    Jas imav mala poracka od 15 evra, od posta mi stigna livce deka imam pratka za podiganje i otidov uste istiot den da ja zemam, nisto dopolnitelno ne mi naplatija. Kolku sto znam nad 45 evra obicno se plaka carina. Inaku na stranata pisuvase ako sakas da ja sledis pratkata vo sekoj moment do kade e stignata, toa se doplaka, a drugo nisto

На fighter му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Nuny

Nuny Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    183
    I jas isto taka nikogas ne sum
    poracuvala od internet ve molam za pomos

4. Quuen

Quuen Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2014
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    2.603
  5. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.630
    Допаѓања:
    106.631

Од оваа страна немам порачувано јас :) сега видов дека за порачка над 60 евра бесплатна е поштарината за Македонија :)

На Quuen му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Sara0505

Sara0505 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2017
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    8
    Дали има некој порачувано од страната beautyjoint.com и какво мислење имате за неа?

7. SaNJaAaaAaa

SaNJaAaaAaa Популарен член

Се зачлени на:
    21 февруари 2010
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    1.468
    Дали има некој нарачано нешто од оваа страница да каже искуство? https://www.facebook.com/BrandCosmeticsMacedonia/?fref=ts
    Некои 99% сум сигурна дека не се оригинал ама и некој друг да ми го потврди тоа? :D

8. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Aliexpress store,не фрлај пари на глупости.
    :D

На SaNJaAaaAaa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.032
    Допаѓања:
    268.542
    Има ли шипинг од MUR официјалнава страна?

10. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.369
    Некој од beautyjoint има нарачувано? Многу ефтини работи има, дури чудно ми е.

11. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.053
    Допаѓања:
    10.677
    Шипингот оди според тежината . :(

12. havai 123

havai 123 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    22
    Здраво феминки да не знае некој од кај да ја нарачам пудрава 'Loreal Infallible ProGlow' во туба што е црно со плави букви што е кутицето а да е оргинал, ја барав кај нас по продавнициве, ама само таа што е мат ја има. На lookfantastic ја нема, па некој да не знае каде може да ја најдам :)

На MayDiamonds му/ѝ се допаѓа ова.
  13. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.630
    Допаѓања:
    106.631
    Ја нема оваа пудра во Македонија , само можеш да ја порачаш од ибеј

http://www.ebay.com/itm/Loreal-Pari...hash=item4b048d9747:m:m5-0R9gKkp4hrqaEB2ncoVg

На havai 123 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. havai 123

havai 123 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    22
    • Модератор: Ве молиме, пишувајте на кирилица.
    Фала. :)
    А кажи ми, бесплатна е доставата и дали се оригинал. А види, ги најдов и на Амазон денес, што мислиш - имаш ти искуство со онлајн и каде е подобро?

15. МикиМаус0807

МикиМаус0807 Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2016
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    22
  16. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.585
    Допаѓања:
    40.013
    За колку време стига нарачка од beautybay? Знам дека пишува 5-7 дена, но дали навистина е така?

17. Bloom19

Bloom19 Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2015
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    1.604
    Само за информација да ти пренесам во случај да сакаш нешто да купуваш, на пазар појди поефтино ќе поминеш. Јас ни на сон не би купила преку нив или било кој од препродавачите на фејсбук. Ѕирнав нешто да видам како се движат цените, имаат преку 300% ќар.

17309573_1837755549811716_2758250200868153638_n.png

Пример за оваа четка, ја имам истата добиено за 8ми март и чинела 100-150 денари на пазар, а на ebay се околу 60 денари. Господата ја продаваат за неверојатни 350 денари.
    Тоа се вика фрлање пари во ветар според мене. Се надевам никој не се лаже да купи. :)

На Fatalnata, koritsaki, blessed.an и 4 други им се допаѓа ова.
  18. kikica99

kikica99 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2015
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    15
    Здраво дами :) Епа вака , дека јас сум зависничка од шминка и купувам често а немам време баш да излезам да купам низ град порачувам онлајн од Фејсбук страните. Најпрво преку спонзорирана реклама на Фејсбук ја погледнав страната на MAC и NAKED продукти и си порачав од таму , малку скапо ме фати но , навистина вреди козметиката и се што купив користам подолго време. Се одлучив и втор пат да пазарувам од кај нив , но се мислев дека навистина гледав дека ми се поскапи а на ebay и aliexpress истите работи ги гледам многу поевтини ) и решив да пребарам уште по некоја страница таква за козметика.Наидов на една брендирана козметика ( Max Factor , Rimmel... ) но кај нив за жал беше уште поскапо.И баш еден ден се отвори муабет на работа за шминка и им кажав за искуството на соработничките и една од нив ми ја препорача страната Branded Cosmetics Macedonia , подоцна ја погледнав и се зачудив колку се поевтини од претходните наведени погоре , плус нудат некогаш бесплатна достава ! Решив овојпат да сменам и нарачав од кај нив , морам да кажам дека сум презадоволна , ми направија и повеќе работи попуст , многу отворен и пријатен разговор и дури и подарок од нив си добив. Навистина сум задоволна , и ми кажаа дека следен пат кога ќе порачувам ќе добијам +попуст. Шминката им е скоро иста , но цените поразлични. Погледнете и уверете се , мило ми е што ги пронајдов. :)

Модератор: ве замолуваме да пишувате на кирилица

Последна измена од модератор: 29 март 2017
  19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Не се оригинал.

20. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.221
    Допаѓања:
    56.903
    Добра реклама им удри. :D
    Џабе е, јасно ни е дека станува збор за "брендирани" фалсификати. Пример овој Алиекспрес фалсификат на Нејкед контур палета што не ни постои.
    https://www.aliexpress.com/store/pr...Cosmetics-NK-3-12color/817429_1920853894.html

Зошто мислите дека жените во МК се глупави па можете вака да ги лажете? Па нагласено - ОРИГИНАЛ. Ајт таму! Од Алиекспрес сакаат да се збогатат. Па сите знаеме да нарачуваме оттаму. Бог да чува.

На mssuniquee, Bloom19, YoungandBeautiful и 5 други им се допаѓа ова.