Колку евра ти беше нарачката ? Сите што имате морфи палета дали ќе може да ја сликнете и да напишете која палета е ?? Еве ја мојата 350М голема е , целата е мат и има одлична пигментација
Коректориве се одлични за контур по трет пат ги купувам. Многу лесно се блендираат, покривни се . Спојлер Спојлер Епа вака секогаш ја земам чоколадната нијанса warm sand омилена ми е . А од светлите нијанси конечно сега си погодив нијанса ( после два неуспешни обиди ) ја нарачав creamy beige нијансата. Вчера ги отворив и се разочарав темната нијанса прво испушта нешто мрсно безбојно а после густа и кремаста смеса. Спојлер Само еднаш го имам искористено а веќе изгледа како со месеци да сум го користела. Дефинитивно е расипан овој коректор. А едвај го чекав пошо предходниот го потрошив. Еве сликички
Страната lookfantastic е преварантска, направив порачка на пудра и крем за лице и другиот ден ми го избришаа акаунтот.. Побарав на интернет и наидов и на други вакви случаи, за малку што не добив срцев удар среќа парите не беа процесирани па веднаш се јавив во банка да ми ја стопираат сметката.. Не мислев дека ова е возможно да се сличи пошто читајќи ги коментарите овде на феминките сигурна бев дека страната е доверлива, ама откако разбарав на странските форуми lookfantastic така си се богателе, затоа внимавајте со овие страните за порачување, мене не ми доаѓа ни на крај памет повторно.
На IHerb вреди да се порачува или ич да не гледам? Мислам дека беше со шипинг,ама не знам колку е сигурна,дали стигаат производите,дали враќаат пари....?
https://www.sitejabber.com/reviews/www.lookfantastic.com Еве тука скоро сите коментари се негативни, се изненадив . Не би нарачала уште еднаш, иако нарачката ми стигна.